Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cu GRASP la Universitatea din Amsterdam!

0

În fiecare an noi tineri români, atrași de calitatea superioară, dar și de reputația educației din Olanda, se alătură programelor de licență, masterat sau, de ce nu?, doctorat pe care această țară le oferă.  Şi pentru că fiecare an este o oportunitate de a crește rețeaua tinerilor ce își doresc să aducă o schimbare în societatea în care trăiesc, GRASP Amsterdam, filială GRASP (Global Romanian Society of Young Professionals) organizează un eveniment de prezentare a organizației în cadrul Universităţii din Amsterdam (Roetersstraat 11, UvA, sala E 0.03).

Evenimentul de promovare a asociației în cadrul proaspeților studenți UvA va avea loc joi, 6 octombrie, începând cu ora 19:30 (ora locală).  Prin acest eveniment ne propunem să facem cunoscută organizația, prezentându-le participanților proiectele pe care aceasta le  desfășoară atât la nivel regional (în Local Chapters precum Amsterdam sau Londra), dar și la nivel global. Toate acestea sunt parte a unei platforme de networking ce integrează profesioniști din numeroase zone de interes public: academic, business sau non-profit.

Bineînțeles, pe lângă prezentarea formală cu care evenimentul va începe, va avea loc și o sesiune de ”social drinks” într-un cadru informal, pentru ca membrii asociației și participanții interesați să se cunoască mai bine.

În urma acestui eveniment, GRASP își propune să crească interesul asupra activităților de voluntariat și implicare civică pe care studenții români le pot întreprinde cât timp se află la studii, dar și apoi, ca practicieni ce vor să investească, la rândul lor, în societate.

Vă aşteptăm!

 

Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.