Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Constanţa: Ecografii gratuite si curs de perfectionare pentru medicii obstetricieni

0

Isis Hospital oferă gravidelor posibilitatea să beneficieze gratuit de ecografii fetale, iar medicilor cu specialitatea obstetrică-ginecologie să se perfecţioneze în acest domeniu

afis ecografie curs august 2016

Pentru aceasta, atât medicii interesaţi, cât şi viitoarele mămici trebuie să se înscrie la un curs de ecografie, „Ultrasound Academy Constanţa”, organizat de spitalul constănţean, manifestare ce se va desfăşura luna aceasta, în perioada 26 – 28 august, la Hotel Del Mar din staţiunea Mamaia. Aflată la ediţia cu numărul V,manifestarea ştiinţifică are în prim plan o temă de actualitate, prezentată într-o formă extinsă de echipa de medici din Polonia, căreia i se alătură anul acesta specialistul Fred Ushakov. Tematica aleasă pentru ediţia de anul acesta este „Fetus with anomalies: How to scan and what to tell for parents”.

Cursul este creditat de Colegiul Medicilor din Romania cu 17 puncte EMC şi este certificate ISUOG.

Femeile însărcinate trebuie să ştie că sunt disponibile 50 de locuri şi trebuie să îndeplinească următoarea condiţie: data ultimei menstruaţii să fie cuprinsă între 5 şi 15 aprilie sau 5 şi 15 iunie. Înscrierile se fac pe adresa office@isis-med.ro.

În atenţia medicilor interesaţi: sesiunea hands-on reprezintă punctul culminant al cursului, fiind o oportunitate de a lucra pe aparate ecograf de ultima generaţie, sub îndumarea celor mai valoroşi medici la nivel mondial.

afis curs uacc

Cei interesaţi pot găsi mai multe informaţii pe site-ul oficial al cursului, înregistrarea realizându-se online la:http://www.uacc.obgyn.ro/ro.

Taxa de participare:

  • 300 EUR – înregistrare completă pentru cele trei zile
  • 200 EUR – înregistrare pentru primele două zile, fără sesiunile de lucru hands-on și întrebări pe calculatoare

Medicii rezidenţi vor achita 200 de euro pentru cele trei zile, în limita a 50 de locuri.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.