Concurs Burse Earlscliffe College Marea Britanie 2024

0

Mirunette Education lanseaza o noua editie a concursului de burse Earlscliffe Scholarship Competition!

Concursul se adreseaza exclusiv elevilor de clasa a IX-a sau a X-a care doresc sa studieze ultimii 2 sau 3 ani de liceu in Anglia, la un liceu privat cu rezultate exceptionale, beneficiind de o bursa de studiu!

Premiile: cel putin 3 burse academice partiale la prestigiosul colegiu privat Earlscliffe College din Anglia!

Vor fi oferite (cel putin) 3 burse partiale, insemnand ca daca exista mai multi candidati cu rezultate deosebite, numarul de burse poate fi suplimentat! Cea mai mare bursa este de 50% din taxele de scolarizare!

Mai multe detalii despre concurs se regasesc pe site-ul organizatorului.

  1. Cine poate participa la concursul de burse?Toti elevii care sunt in prezent inclasa a IX-a sau a X-a si care aspira sa studieze dupa terminarea liceului la o universitate de elita din strainatate!

  2. Cum se desfasoara concursul de burse?Concursul cuprinde 2 etape: examen de abilitati cognitive CAT4 (9 Martie 2024) si interviul cu comisia de evaluare a Colegiului Earlscliffe (18 Martie 2024). Ambele etape se vor desfasura la sediul Mirunette Education din Bucuresti.

  3. Premiile?Cel putin 3 burse academice partiale la Colegiul Earlscliffe din Anglia! Castigatorul va primi o bursa de 50% din valoarea taxelor anuale ale colegiului. Celelate burse vor avea valori cuprinse intre 20% si 50%.

  4. Cum se fac inscrierile?Prin completarea unui formular de inscriere pe site-ul organizatorului.

Termen-limita pentru inscrieri: 1 Martie 2024!

De-a lungul ultimilor 10 ani, peste 30 de elevi din Romania au beneficiat de bursele oferite de Earlscliffe College in parteneriat cu Mirunette Education, au absolvit liceul in UK si au fost admisi la universitati prestigioase ca UCL Londra, University of Warwick, University of Manchester, Ecole Hoteliere de Lausanne sau The American Academy of Dramatic Arts!

Mai multe informatii despre concursul de burse sau despre alte proiecte marca Mirunette Education se pot obtine la numarul de telefon 0735 159 626, la adresa de e-mail office@mirunette.ro sau pe site-ul organizatorului: www.mirunette.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.