Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania „Drept la Educatie” de la Arad

0

Perioada 8-16 septembrie 2011 a fost dedicata campaniei “Drept la Educatie”, o campanie initiata de Asociatia Amvest, cu sustinerea organizatiilor Pro Tineret Vest si Progress On din Arad.

Liceul Pedagogic ”Dimitrie Țichindeal” Arad s-a implicat în Campania de strângere de jucării haine și rechizite, ”DREPT LA EDUCAȚIE” şi au reuşit să ofere un zambet copiilor din familiile nevoiaşe care vor intra zilele următoare în posesia rechizitelor şcolare, dar şi a obiectelor de îmbracăminte donate de arădeni pe toată perioada campaniei.
Campania a fost încheiată cu un recital sustinut de Oana Togoe, o tânără solistă din Arad, care a umplut până la refuz locaţia din Piaţa Avram Iancu, locul unde a fost creat centrul de donaţii pe toata durata campaniei.  Evenimentul a fost prezentat de actrita Giorgiana Elena Popan.

Daniel Mitre, presedintele asociatiei Amvest -”Misiunea noastra a fost destul de simplă şi suntem mulţumiţi că ne+am atins scopul. Această campanie a fost o reuşită datorită oamenilor din jurul nostru, datorită arădenilor inimoşi. Sunt mândru că locuiesc în acest oraş si mai ales mândru că oamenii nu au uitat semnificaţia cuvântului solidaritate.”

Donaţiile vor ajunge la cateva nevoiaşe din Arad si Lipova, Centrul Maternal Arad, Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Arad. In acelaşi timp rugăm aradenii să ne sesizeze cazuri care in opinia lor merită sprijinite. Recomandările se pot face la adresa de email – amvestarad@gmail.com

Asociatia Amvest

www.amvest.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.