Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au început înscrierile pentru Şcoala de Vară şi Campus Art Corbu Verde 2014

0

Cea de-a treia ediţie a Şcolii de Vară Corbu Verde se va desfăşura în perioada 28 iulie – 5 august pe plaja de la Corbu şi va aduce ca noutate organizarea unui Campus Art (5 – 10 august) unde proaspeţii absolvenţi vor avea ocazia să pună în scenă noile cunoştinţe dobândite în urma cursurilor.

scoala de varaEvenimentul organizat de către un grup de inițiativă format din tineri actori și regizori ieșeni îşi propune să adune la un loc cât mai mulţi profesionişti şi novici pasionaţi de domeniul artistic şi să creeze un spaţiu neconvenţional de învăţare şi dezvoltare.

Printre trainerii invitați la eveniment se numără: Doru Aftanasiu – profesor la Univ.de arte George Enescu din Iaşi, Victoria Bucun – coregraf, Mihai Ardelean – regizor, Radu şi Antonia Micu – actori.

Taxa de înscriere la Şcoala de Vară este de 300 de lei şi include accesul la workshopuri şi la Campus Art, spaţiu pentru campare corturi, duşuri pe plajă şi toalete ecologice. Cei care doresc doar participarea la Campus Art vor achita o taxă de 150 de lei.

Încercăm de la an la an să dezvoltăm acest concept şi să facem din Şcoala de Vară Corbu Verde un eveniment de referinţă în domeniul artistic. Anul trecut am avut 70 de participanţi. Anul acesta ne dorim să fim şi mai mulţi, să avem vreme frumoasă şi să ne bucurăm împreună de o experienţă de neuitat a declarat Teofil Ciofu, iniţiator al acestui proiect.

Plaja de la Corbu se află la 8 km nord de staţiunea Mamaia şi se învecinează la sud cu oraşul Năvodari. Pe parcusul celor două săptămâni organizatorii vor desfășura şi o acțiune de ecologizare a zonei Golf Corbu la care vor fi implicate și persoanele aflate în zonă, localnici sau turiști.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare sunaţi la nr de telefon 0742 735 865 sau pe adresa de mail scoalacorbuverde@yahoo.ro.

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.