Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AIESEC University invită toţi studenţii să cunoască proiectul

1

AIESEC Timisoara, organizatia locala care face parte din reteaua celei mai mari organizatii conduse de tineri din lume, organizeaza cea de-a patra editie AIESEC University,  a carei eveniment de deschidere va avea loc joi, 23 februarie 2012, ora 18:00, in amfiteatrul D1 din cadrul Universitatii Politehnica din Timisoara. La eveniment vor fi prezenti coordonatorii celor trei scoli ale proiectului : IT School,Engineering School si Entrepreneurship School impreuna cu companiile si persoanele din domeniul corporativ care sustin acest proiect.

Cu acest prilej veti afla mai multe detalii despre cele trei scoli, direct de la echipele de organizare ale proiectelor, veti putea adresa intrebari cordonatorilor de proiect, si veti putea cunoaște o parte din trainerii si companiile cu care AIESEC Timisoara colaboreaza pe acest proiect. Programul evenimentului contine o prezentare generala a AIESEC si AIESEC University, urmata de scurte prezentari individuale ale fiecărei scoli in parte si momente interactive cu participantii.  De asemenea, trainerii din cadrul fiecărei scoli vor vorbi atat despre activitatea si implicarea lor in proiect cat si despre experienta lor persoanala in domeniul lor de activitate.

Ca si persoane care vor lua cuvantul la acest eveniment amintim nume ca : Doina Judea, Calin Iepure, Ovidiu Toader si companii precum:  ETA Automatizari Industriale, SEGULA Technologies si Procter& Gamble. Participantii la eveniment vor fi anuntati si de posibilitatea de a se inscrie la proiect, online pe site-ul www.aiesectm.ro pana la data de 2 martie 2012.

In acest an proiectul este sustinut de 37 de companii locale, nationale si multinationale dintre care amintim: Continental, Avaelgo, ACI Worldwide, Autoliv, ETA Automatizari Industriale, BMW Banat Car, Elba, AEM, AIMS, Consultim, Adecco, Hafele, Waterford Research, TrainingMasters, Segula Technologies Group, Cloudbase Solutions si altele.

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.