Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ursus Breweries este primul producător de bere din România certificat TOP Employer, pentru al doilea an consecutiv

0

București – 21 ianuarie 2022 – Ursus Breweries, liderul industriei berii în România, își consolidează poziția de angajator de top la nivel local, fiind prima companie producătoare de bere din țară care obține, pentru al doilea an consecutiv, certificarea Top Employers.

Cu o tradiție de 30 de ani, institutul independent Top Employers este o autoritate globală care a certificat peste 1800 de organizații din 123 de țări, având un impact pozitiv asupra a opt milioane de angajați la nivel global. Certificarea Top Employers este acordată companiilor și organizațiilor în urma unui proces de audit al practicilor de resurse umane. Acesta este structurat în șase categorii principale, fiecare cu trei arii de evaluare, concentrându-se pe strategie și leadership, organizare și mediul de lucru, employer branding, dezvoltarea și bunăstarea angajaților, precum și sustenabilitate și diversitate și incluziune.

Suntem foarte mândri că am obținut încă o dată certificarea Top Employers și în special că am reușit să ne îmbunătățim rezultatele de anul trecut. Scorul nostru Top Employers 2022 recunoaște îmbunătățirile pe care le-am adus și ne confirmă că inițiativele pe care le-am implementat sunt cele corecte. Obținerea certificării este foarte importantă. Nu este doar o aprobare, ci reprezintă un motiv de mândrie care duce la creșterea sentimentului de apartenență la Ursus Breweries. Totodată, asta înseamnă că nu este necesar să spunem noi ceea ce facem și ceea ce oferim pentru că o terță parte certifică acest lucru în baza unui audit extern. Astfel, avem mai multă credibilitate atunci când vorbim despre experiența zilnică de a fi angajat Ursus Breweries cu colegii noștri, cu tinerii la început de carieră sau cu profesioniștii din alte organizații. Este o recunoaștere fantastică a efortului pe care îl depunem pentru ca Ursus Breweries să fie în continuare un angajator de top!”, a declarat Zuzana Balejova, Vicepreședinte HR Ursus Breweries.

Certificarea Ursus Breweries drept Top Employer România, pentru al doilea an consecutiv, reprezintă consecvența în implementarea practicilor organizaționale de resurse umane. Mai multe informații despre rezultatele și realizările din aria resurselor umane sunt sumarizate în ultimul Raport de Dezvoltare Durabilă Ursus Breweries.

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, Viper Hard Seltzer, St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International.  Pentru mai multe informații despre companie și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro  și www.desprealcool.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.