SLATINA: Eveniment de multiplicare, ”disABILITIES Beyond Limits”. Resurse pentru expertii care lucreaza cu tinere femei cu dizabilitati

0

Asociația Consultanților și Experților în Economie Socială România (ACE-ES Romania), organizeaza în Slatina, in colaborare cu Fundatia pentru tineret ELMI, evenimentul de multiplicare, în data de 26 martie 2024.

Activitatea se derulează în cadrul proiectului transnațional Erasmus+  ”disABILITIES Beyond Limits – Empowering young women to build a better future”coordonat de Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei (FAR) și implementat în parteneriat cu Asociația Consultanților și Experților în Economie Socială; Confedeatia Nationala a Persoanelor cu Dizabilitati – Grecia si CESUR, Spania.

Obiectivul acestui eveniment de multiplicare este prezentarea unor resurse pentru expertii care lucreaza cu tinere femei cu dizabilitati, pentru aceste tinere (si nu numai!):

a) Metodologia Cercurilor de Suport pentru Incluziune pentru practicienii, care lucreaza cu tinere femei cu dizabilități. 

b) Portofoliu virtual cu 2 module de instruire aplicate: ”Leadership” și ”Community Problem Solving”, insotite de un set de carduri cu metode de rezolvare probleme in comunitate.

c) DISABILITIES Civic LAB: un compendiu online cu scenarii create chiar de tinerele cu dizabilități, împreună cu practicieni, prin exersarea acestor abilități transferabile – leadership&rezolvarea problemelor.

Evenimentul se adresează tinerelor cu dizabilitati; experților din ONG-uri; lucrătorilor de tineret; trainerilor; consilierilor vocaționali; voluntarilor; oricărei persoane/instituții interesate de acest tip de resurse.

Locația evenimentului este la Biblioteca Judeteana ”Ion Minulescu”.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.