Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pregătește-te pentru Dimensions International Series Timișoara!

0

Sâmbătă, 4 august, iubitorii de muzică, viniluri și vechituri sunt chemați să participe la un eveniment deosebit, care se va desfășura în curtea fostei fabrici de țigări, începând cu ora 15:00.

Organizatorii Launmomentdat și Dimensions Festival din Croatia își vor sufleca mânecile, vor încălzi pickup-urile și vor pune de o petrecere în cinstea celui mai tare festival de muzică electronică din Croația.

Renumitele petreceri Dimensions International Series, care au loc peste tot în lume, se vor opri și la Timișoara. Evenimentul va promova muzica electronică, fiind structurat în două părți. Programul pe zi va include un târg de viniluri și vechituri, unde ne vom putea îndrăgosti de muzică, reviste, aparate foto, biciclete, haine etc. Pe lângă toate aceastea, vom putea asculta selecții pe vinil din partea DJ-ilor locali Ulises, Mihu, Riot199 și flo’. Intrarea va fi liberă până la ora 23:00.

Odată cu venirea nopții, va începe afterparty-ul, unde sunt invitați artiști internaționali, printre care Serge Clone și David Martin de la Dimensions Soundsystem. Alături de ei, vor urca la pupitru Who:ratio și Roboțel, iar genurile de muzică predominante vor fi techno și house.

Biletele în avans pentru Dimensions International Series se găsesc online pe www.kompostor.ro/8284, fiind în valoare de 20 de lei. La poartă biletele vor costa 30 de lei.

De-a lungul celor șapte ani de activitate, Dimensions Festival și-a consolidat un loc în inima comunității de muzică electronică din lumea întreagă. Festivalul va avea loc între 29 August și 2 September 2018, la fortăreața Punta Christo din Pula, Croația. Mii de oameni din toate colțurile lumii se întâlnesc aici pentru a gusta cel mai bun line-up. Programul îi cuprinde pe Krafwerk, Nils Frahm, Jon Hopkins, Bonobo, Lena Willikens, Helena Hauff, Moodymann, Palms Trax, Hunee, Peggy Gou și mulți alții.

Biletele pentru Dimensions Festival se pot cumpăra online pe  dimensionsfestival.com/tickets

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.