Participă la prima cercetare globală despre accesul la internet

0

Jumătate din populația lumii nu are acces digital.

Majoritatea celor ce nu au acces digital provin din comunitățile pe care noi, organizațiile societății civile, le servim.

Această situație trebuie să se schimbe. Nu putem lăsa pe nimeni în urmă, nu putem lăsa comunități întregi în afara lumii digitalizate. Stă în puterea noastră să ajutăm.

Chestionarul despre echitatea digitală: i____internet este primul pas în înțelegerea decalajului digital din perspectiva noastră – perspectiva societății civile. Rezultatele acestei cercetări vor ajuta la modelarea programelor și politicilor de filantropie care vor direcționa resursele către comunitățile prinse în acest decalaj, deci și către tine și oamenii pe care organizația ta îi servește.

Cercetarea este realizată de Connect Humanity, organizație nonprofit din SUA, care prin programele sale susține accesul oamenilor la internet și la mijloacele tehnice de care au nevoie pentru a participa la societatea digitală.

Cum poți contribui tu și organizația ta?

  • Completează chestionarul pe https://iinternet.org/. Durează 20 de minute.
  • Apoi, dă mai departe vestea despre acest chestionar, astfel încât cât mai multe organizații din comunitățile pe care le servești să participe și să îl completeze.

Îți mulțumim pentru că ai împărtășit cu noi nevoile tale și pentru că ai dat voce comunității pe care o servești!

Împreună – alături de comunitățile noastre – putem recupera decalajul digital dintre noi.

Despre Asociația Techsoup

Din 2010, Asociația Techsoup creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Asociația Techsoup este câștigătoare a premiului Digital Skills for Education din cadrul European Digital Skills Awards în 2017, competiție organizată de Comisia Europeană. Mai multe despre misiunea organizației și proiectele Asociației Techsoup pe www.asociatiatechsoup.ro 

Despre Connect Humanity

Connect Humanity sau fondul pentru echitatea digitală este o organizație din SUA care sprijină accesul oamenilor la internet și la instrumentele de care au nevoie pentru a participa pe deplin la lumea digitală. Mai multe informații despre programele și abordarea sa pe https://connecthumanity.fund/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.