Joburile remote atrag de 4 ori mai mulți candidați. Peste 200 de oportunități de carieră disponibile în cadrul Remote & Hybrid World

0

Până pe 21 aprilie, pe Hipo.ro, portalul de joburi numărul 1 în România pentru candidați cu studii superioare, se desfășoară în premieră Remote & Hybrid World. Primul eveniment de carieră din țară cu focus doar pe joburi remote și hibrid reunește peste 200 de joburi din București, Timișoara, Iași, Brașov, Oradea și Constanța.  

Joburile remote și hibrid sunt din ce în ce mai populare în contextul actual, iar conform studiului Piața forței de muncă Hipo.ro, în 2024, 49,7% dintre oportunitățile de carieră deschise de angajatori vor fi în sistem hibrid sau remote, 33,5% un mix Remote, Hibrid și la sediul companiei, iar 16,8% vor fi joburi care implică prezența la birou. În ceea ce privește nivelul de experiență, conform datelor Hipo.ro, din totalul joburilor remote & hibrid 45% sunt pentru candidați entry-level, 30% pentru studenți și proaspăt absolvenți, iar 25% sunt pentru profesioniști. Referitor la distribuția oportunităților de carieră raportat la domeniile de activitate, cele mai multe joburi sunt în IT Software, Contabilitate – Finanțe, Customer support, Inginerie, Achiziție-Logistică, Vânzări și Marketing. 

Oportunitățile de carieră în sistem hibrid sau remote reprezintă astăzi o componentă esențială a companiilor competitive care vor să atragă cei mai buni angajați. Este, în primul rând, o dovadă de flexibilitate și apreciere față de nevoile candidaților. Un exemplu foarte bun sunt anunțurile pentru locurile de muncă în sistem remote&hibrid care se află, în acest moment, la cel mai ridicat nivel. Din analizele noastre, pe www.hipo.ro, joburile publicate cu mențiunea că sunt în sistem remote atrag de 4 ori mai mulți aplicanți decât cele care presupun prezența la birou. Pentru a veni în întâmpinarea acestei cerințe, atât din partea candidaților, cât și a companiilor, am creat un eveniment la nivel național – Remote & Hybrid World care își propune să ofere companiilor cadrul potrivit pentru promovarea joburilor în sistem remote & hibrid, iar candidaților locul unde pot avea acces la toate oportunitățile de carieră disponibile în acest moment. – Constantin Hodorogea, Project Manager Remote & Hybrid World  

Indiferent de nivelul de experiență avut, în cadrul evenimentului vor fi disponibile peste 200 de oportunități de carieră în sistem remote sau hibrid din cele mai mari orașe din România. 

Participarea noastră la Remote & Hybrid World reprezintă o ocazie extraordinară de a ne conecta cu profesioniști talentați, care sunt în căutarea unui mediu de lucru flexibil. În acest moment, suntem în căutarea de noi talente pentru o varietate de roluri remote, deschise vorbitorilor de diferite limbi, cum ar fi spaniola, italiana, franceza, engleza și nu numai. Îi invităm pe toți cei interesați să exploreze site-ul de cariere TELUS International Romania pentru a găsi rolul care se potrivește cel mai bine cu aspirațiile și competențele lor. Fiecare rol vine nu doar cu oportunitatea de a lucra într-o echipă globală, ci și cu promisiunea unei culturi organizaționale care valorizează contribuțiile individuale și sprijină creșterea personală și profesională. – Florin Hulea, Talent Acquisition Manager, TELUS International 

Suntem încântați să participăm la Remote & Hybrid World. nShift își ia angajamentul să ofere colegilor posibilitatea de a alege modul de lucru care se potrivește circumstanțelor personale, fie că este hibrid sau remote. Suntem în căutare de colegi în diferite roluri în România la toate nivelurile, și vă încurajăm să ne urmăriți prin intermediul paginii noastre de cariere și astfel să putem rămâne în legătură pentru oportunitățile viitoare: https://careers.nshift.com/ – Christian Stevens, Director Recrutare, nShift 

Persoanele interesate să își găsească un job remote sau hibrid o pot face accesând https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/business/Harta_centre_business/ până pe 21 aprilie. Tot ce au de făcut candidații este să își creeze un CV pe Hipo.ro și să aplice cu acesta la oportunitățile de carieră care li se potrivesc. 

Catalyst Solutionseste o companie de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 17 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum:  

  • DevTalks Romania, cea mai așteptată conferință IT, care reunește 6000 de profesioniști pasionați de web, online, cloud computing, big data și alte tehnologii sau trenduri IT. DevTalks are două ediții, în Bucuresti, între 29-30 mai, și în Cluj-Napoca, pe 26 septembrie.   

  • DevCon, cea mai influentă conferință dedicată profesioniștilor IT. Pe 5 și 6 noiembrie vor avea loc 6 conferințe dedicate, care ating o varietate de tehnologii și arii de interes, precum: Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, și nu numai.   

  • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare.   

  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc pe hipo.ro de două ori pe an și aduce impreuna 200.000+ candidați și 80 angajatori la fiecare ediție.   

  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 250 de tineri români.   

  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.   

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.