Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

JOB: HR Business Partner @ Eucom, unul dintre cei mai importanţi  facilitatori de cursuri de limbi străine din România

0

HR Business Partner la compania în care îți vei putea atinge potenţialul maxim: EUCOM, unul dintre cei mai importanţi facilitatori de cursuri de limbi străine din România

Rolul care te va pune cel mai bine în valoare: HR BUSINESS PARTNER

Locul unde vei fi provocat să îți depășești limitele: JOB DISPONIBIL LA NIVEL NAȚIONAL

Vei fi alături de noi FULL-TIME și pe PERIOADĂ NEDETERMINATĂ.

Domeniile jobului: Executive management (Executive board), HR (Training, Recruitment, OD/C&B/ other HR), Operations (Business development).

Departament: Management.

Salariul fix lunar (€ net): 2,000+

„Suntem unul dintre cei mai importanţi facilitatori de cursuri de limbi străine din România, cu experiență de peste 19 ani în domeniu. Noi îți oferim oportunități de dezvoltare, proiecte interesante și stimulative, echipă faină și un mediu de lucru plăcut.

Ne dorim o persoană cu skillurile unui recruiter și trainer dedicat și dornic de carieră: ambiție și determinare, proactivitate, eficiență, atenție la detalii, gândire strategică, perseverență, comunicare.” – Delia Dragomir, Managing Partner Eucom

19 ani de experiență și performanță în aria serviciilor lingvistice dedicate companiilor din România. Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.