Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Învățarea continuă la locul de muncă?

0

Idei, soluţii, implicare, aplicare! Hai la un dialog direct cu noi pentru a te convinge şi tu că sigurul mod prin care companiile pot face faţă acestui ritm alert este învăţarea continuă la locul de muncă!

Indiferent dacă îţi schimbi jobul sau îţi sunt modificate sarcinile, evoluţia este inevitabilă şi este datoria noastră să ne adaptăm.
Vei afla de la invitatele noastre cum poţi să-ţi cultivi abilităţile de învăţare continuă şi ce e de făcut pentru a rămâne competitiv!

Acces GRATUIT. Data: 6 Mai 2021 / Ora 2PM

Click pe link-ul de mai jos 👇
https://zoom.us/j/99070986817?fbclid=IwAR16GyXcyCnzDRxH-Xb9uqGtHRhxwAns-rOIwrVG8Up4IGgMA_T5DLYjAaI#success
Meeting ID: 990 7098 6817
Passcode: 249649
Evenimentul se desfăşoară în cadrul programului „CompetActiv+” / futureskills.ro şi este finanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.