Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cel mai complet si optimizat portal al salilor de fitness si al antrenorilor sportivi din Timisoara

0

S-a lansat Fitness Timisoara – cel mai complet si optimizat portal al salilor de fitness si al antrenorilor sportivi din Timisoara

logo
Cel mai optimizat portal de profil este live la adresa www.fitnesstimisoara.ro si pe www.facebook.com/FitnessTimisoara
Cel mai compatibil site dedicat sportului este conceput pentru o utilizare optima atat pe PC, cat si pe smartphone (iPhone, Android). 
Vizitatorii au de ales dintr-o lista mare de locatii unde se face zumba, pilates, aerokicking, aquagym, arte martiale, bodyart, bodybuilding, bodypump, cardio aerobic, culturism, cursuri inot, dance aerobic, dans modern, dansuri orientale, gimnastica gravide, gym ball, k1, kangoo, karate copii, kickboxing, kinetoterapie, kyokushin-kai, masaj, mma, muay thai, polo, pride, rebound, sauna, solar, step aerobic, step dance, step fit, step tone, super jump, tae bo, ufc, yoga.Cei care cauta o locatie isi pot vedea pozitia pe o harta si pot calcula ce distanta si cat timp le ia sa ajunga pana la orice locatie de pe harta, pe jos sau cu masina (pozitia se calculeaza exact in cazul folosirii unui smartphone cu GPS – iPhone sau telefoane cu Android).Functionalitate in mod Fullscreen pentru a folosi la maxim ecranul calculatorului sau al telefonului mobil.

Numerele de telefon de pe site sunt direct apelabile printr-o simpla apasare de pe un smartphone.

Vizitatorii mai pot vota locatia sau instructorul favorit si pot folosi formularul de comentarii pentru a scrie o recenzie (voturile pot urca sau cobori o locatie in topul afisat pe site).

Inscrierea se face gratuit atat pentru locatii, cat si pentru instructorii sportivi.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.