BINE AI VENIT, ANA! Robotul care va interacționa prin sms, voice call și video call cu toți cei aproape 25.000 de angajați Profi

0

Timișoara, 22 iunie 2021  – „Profi, bine te-am găsit! Mă bucur că fac parte din echipa de HR și abia aștept să interacționez cu oamenii de la Profi!,” spune Ana. Pentru a o auzi și vedea, click https://youtu.be/jlxNkEV_zrA.

Aceste cuvinte aparțin Anei, robotul care de acum va interacționa prin sms, voice call și video call cu toți cei aproape 25.000 de colegi din Profi în toate etapele importante ale experienței lor în companie. Mai mult decât atât, Ana ne este un ajutor de nădejde pentru a înțelege și mai bine nevoile oamenilor din Profi, prin analiza și interpretarea feedback-urilor.

Ana este ambasadorul unui nou concept de comunicare al Departamentului de Resurse Umane Profi.  Este un concept amplu, menit ca prin dialog eficient și binevoitor, dar și prin concursuri, campanii, evenimente, acțiuni dedicate angajaților Profi, să îmbunătățească interacțiunea în cadrul companiei.

“Ana este partenerul de HR care poate ajunge într-un mod eficient la fiecare dintre colegii noștri, chiar si din cele mai îndepărtate localități din țară!” afirmă cu bucurie Diana Stoica, directorul de HR al rețelei de magazine Profi. “Este o soluție modernă și inovatoare, dezvoltată împreună cu partenerii noștri de la Asgard Systems, care ne permite să interacționăm rapid cu fiecare coleg.”

Prin intermediul Anei, platforma #OameniiDeLaProfi poate acum să-i informeze mai ușor pe colegi despre acțiunile, noutățile sau activitățile desfășurate în companie.

Cu aproape 1500 de magazine în peste 640 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat din România și totodată rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.