BCR a lansat FinCoach, cea mai noua experiență de sănătate financiară de pe platforma digitală George

0

Banca Comercială Română a pus la dispoziția utilizatorilor George, platforma sa de digital banking, o nouă funcționalitate gratuită – FinCoach – care îi va ajuta să-și antreneze obiceiuri financiare sănătoase.

Într-un spațiu virtual dedicat, FinCoach propune o experiență nouă, care combină regulile de educație financiară și sfaturile practice cu analiza de date pentru situația financiară personală, ca parte dintr-un flux de construcție a unui fond de rezervă. 

“FinCoach este dezvoltat ca un răspuns concret la dorința noastră de a le oferi oamenilor premisele unei vieți financiare sănătoase. Această construcție are nevoie atât de partea teoretică, cât mai ales de cea practică. Și nu oricum, ci cu soluții personalizate pe nevoile și dorințele fiecăruia. Facem deja acest lucru, de mai bine de doi ani, în unitățile noastre bancare, prin serviciul nostru unic și gratuit de Coaching Financiar, de care au beneficiat până acum peste 588.000 de români. Ne-am dorit însă să oferim o parte din această experiență și în George. Suntem doar în prima fază de dezvoltare și ne propunem să aducem în FinCoach cât mai multe călătorii de învățare și de adoptare a unor obiceiuri financiare sănătoase” Daniela Urzică, Șef Departament Customer Contact Management, BCR

Utilizatorii George vor putea găsi în FinCoach:

  • Obiective pe care le pot seta în funcție de priorități și în baza cărora își construiesc primii pași de sănătate financiară;

  • Monitorizarea în timp real a progreselor făcute;

  • Recomandări personalizate în funcție de activitatea financiar-bancară și obiectivele personale;

  • Știri și sfaturi practice selectate de experți, pentru luarea celor mai bune decizii financiare.

Spre exemplu, clienții vor putea învăța ce este, mai exact, sănătatea financiară, care sunt cele mai importante 6 repere în setarea unui buget personal, cum arată primele 10 metode inteligente de economisire, cum își pot tranforma pasiunile în surse de venit, care sunt principiile investiționale de bază, cum se pot ține datoriile sub control și care ar fi opțiunile pentru banii de studii.

Ecosistemul digital George a cunoscut o dezvoltare constantă în ultimii 6 ani. Peste 300 de funcționalități și opțiuni au fost introduse, de la momentul punerii pe piață, în octombrie 2018. În prezent, George are 2,34 milioane de utilizatori (internet banking și mobile banking), dintre care peste 1,9 milioane sunt utilizatori activi ai aplicației George mobile, cu o creștere de 13% an pe an. 

84% din totalul produselor BCR pentru persoane fizice (deschidere de cont curent, credite ipotecare și de consum, cont de economii, depozite, asigurări și produse investiționale) sunt acordate, în prezent, pe flux 100% digital. Luna martie 2024 a marcat chiar un record al vânzărilor digitale, cu 89% din total produselor vândute la nivel de bancă achiziționate pe flux 100% digital.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.

BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 20 centre de afaceri și 18 birouri mobile dedicate companiilor și 319 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori, dintre care 54% sunt unități unde operațiunile cu numerar se efectuează doar la echipamente (cashless). BCR dispune de o rețea națională extinsă de ATM-uri și mașini multifuncționale – aproximativ 2.000 de echipamente, și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce. 

Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: www.bcr.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.