Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociația Work at Home Moms România răsfață Timișoara cu Mama Fest de Primăvară!

0

Proiectele deosebite din comunitatea locală vă întâmpină într-un festival de meșteșuguri, artizanat și ateliere create de mame.

Când: 8 Martie, între 10.00 – 20.00

Unde: Club Alfabet, str. Letea 46, Timișoara.

Urmărește pagina de Facebook a evenimentului: Timisoara MAMA FEST de Primăvară

Ne vom întâlni în zi de sărbătoare, pentru a te ajuta să alegi cadourile perfecte, prin târgul cu produse și servicii de soi, create de SUPER MAME (accesorii pentru copii și adulți, home&deco, produse bio şi multe altele).

Ce te mai așteaptă?

  • coșulețul cu surpize pentru primii vizitatori.

  • șezătoare despre MLM – ce beneficii ai dacă ești reprezentant.

  • expoziție de fotografii și tablouri.

  • defilare de modă cu produse handmade pentru copii și adulți.

  • sesiune de răsfăț la colțul foto.

  • ateliere și loc de joacă în curte.

  • proiecte născute din pasiune la Mama Connect.

Fii sponsor în produse sau înscrie-ți proiectul la una din secțiunile evenimentului printr-un e-mail la adresa timisoara@wahm.ro.

Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual, făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.

Pentru mai multe detalii despre inițiativele asociației, vizitați website-ul wahm.ro, abonați-vă la newsletter, urmăriți pagina de Facebook WAHM Romania, înscrieți-vă pe grupul de Facebook din orașul vostru sau contactați direct echipa la adresa  contact@wahm.ro.

Vă așteptăm cu drag, pentru a întâmpina primăvara cum se cuvine!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.