Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

3 concursuri de idei pentru amenajarea spațiilor urbane la Oradea / termen limita 29 martie 2010

0

Primăria Oradea invită arhitecţii şi artiştii plastici bihoreni să participe la 3 concursuri de idei prin care se doreşte găsirea unor soluţii în vederea amenajării zonelor centrale ale municipiului!

Potrivit eurourbanism.ro „primăria municipiului Oradea împreună cu Ordinul Arhitecţilor din România, Filiala Bihor, au lansat joi cele trei concursuri având ca teme „Amenajarea spaţiului urban din strada Republicii”, „Amenajare restaurativă, reabilitare şi dezvoltare urbană în zona Piaţa Ferdinand şi Piaţa Unirii” şi „Semnal de intrare în municipiul Oradea”.

1. Amenajarea spaţiului urban din strada Republicii.

2. Amenajare restaurativă, reabilitare şi dezvoltare urbană în zona Piaţa Ferdinand şi Piaţa Unirii.

3. Semnal de intrare în municipiul Oradea.

Am vizitat și noi site-ul primăriei Oradea și am găsit câteva informații utile despre cele 3 concursuri de idei. Redăm în continuare o parte din informațiile publicate de edilii orădeni.

„Primăria municipiului Oradea împreună cu Ordinul Arhitecţilor din România – Filiala Bihor au lansat, începând cu data de 15 februarie 2010, trei concursuri de idei, prin care se doreşte găsirea unor soluţii în vederea amenajării zonelor centrale ale municipiului. Cele trei concursuri au următoarele teme: „Amenajare spaţiu urban – Strada Republicii”, „Amenajare restaurativă, reabilitare şi dezvoltare urbană zona Piaţa Ferdinand şi Piaţa Unirii”, „Semnal de intrare în municipiul Oradea”. „Oraşul Oradea are un mare potenţial arhitectonic, important atât din punct de vedere turistic cât şi pentru locuitorii săi. Una dintre priorităţile noastre este să aducem oraşul la un nivel corespunzător”, a precizat arhitectul Zisu Valentin.

Data limită de depunere a soluţiilor este 29 martie 2010, urmând ca în 30 martie să aibă loc jurizarea lucrărilor. În luna iulie a acestui an, toate lucrările din cadrul concursurilor de idei vor fi expuse la Galeria de Arte Vizuale. „Sper ca acest concurs să ne dea cele mai bune idei de revitalizare a oraşului Oradea”, a precizat Lucia Iacob, arhitectul şef al Primăriei Oradea.”

Regulamentul concursului precum și alte detalii despre aceste in proiecte sunt disponibile pe site-ul oficial al Primăriei Oradea.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.