Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

250.000 de euro din partea Ulpia Ventures pentru Brunch, aplicația românească de colaborare online

0

Startup-ul tech Brunch își propune să ajute companiile să colaboreze mai bine prin aplicația sa de feedback pe site-uri live. Aplicația este un produs construit de Andrei Stoica, CEO și Răzvan Stătescu, CTO, și finanțat de Ulpia Ventures, fondată de Mihai Ivașcu. Fondurile vor fi folosite pentru dezvoltare și scalare internațională.

Brunch este construit din dorința de a îmbunătăți procesele de comunicare și colaborare dintre echipele care creează și îmbunătățesc website-uri și pagini de prezentare online.

De la creatori de conținut, la web designeri, oameni de marketing și web developers, această aplicație facilitează gestionarea feedback-ului și contribuie la o lansare mai rapidă, ceea se traduce în investiții de timp și financiare mai reduse.

Brunch permite:

  • Adăugarea de feedback și comentarii direct în site-ul live
  • Adăugarea de feedback pe site-uri pe care utilizatorul nu le deține
  • Colaborare pentru modificarea conținutului și a stilului unui website
  • Lucrul împreună cu un număr nelimitat de colaboratori
  • Colaborarea ușoară cu experți pe partea de conținut sau design

Brunch a atras recent atenția antreprenorului și investitorului Mihai Ivașcu, CEO Modex și Investment Partner la Ulpia Ventures, un fond de investiții lansat anul acesta, dedicat atât antreprenorilor la început de drum, cât și echipelor mai mari, pregătite de scalare la nivel internațional. Pe lângă cei 250.000 de euro dedicați creșterii bazei de utilizatori și marketing-ului, Mihai Ivașcu contribuie la dezvoltarea business-ului și prin mentorat și consultanță bazate pe experiența sa de 15 ani în antreprenoriat.

Experiența acumulată odată cu dezvoltarea brandului Modex dintr-un startup de blockchain într-o companie tech dezvoltatoare de soluții software de ultimă generație, cu patru birouri la nivel global și peste o sută de angajați, mi-a oferit inspirația și mai ales curajul în a crea fondul de investiții Ulpia Ventures. În acest fel, un startup ca Brunch și soluția dezvoltată de tinerii antreprenori români a venit mănușă pe conceptul gândit de la început de noi. Finanțarea de 250.000 euro are menirea de a propulsa business-ul Brunch la următorul nivel de dezvoltare, oferindu-le oportunitatea de a impacta piața, de a împinge produsul ca lider de piață în mai puțin de 1 an și de a crea un nou trend în rândul dezvoltatorilor de website-uri sau creatorilor de conținut și specialiștilor de marketing. Ne bucurăm să avem Brunch în familia Ulpia Ventures, alături de alte companii tech, și sunt convins că vom realiza lucruri mari împreună, rezolvând în același timp probleme reale cu ajutorul tehnologiei emergente dezvoltate de antreprenorii noului val.” – Mihai Ivașcu, fondator Ulpia Ventures.

Aplicația se adresează utilizatorilor din toată lumea, dar cu precădere în Europa. Serverele Brunch se află în Europa, iar procesarea datelor se face respectând nevoia de siguranță a utilizatorilor.

Lucrăm în zona de marketing digital și de web development de peste 10 ani și am observat nevoia în piață de o platformă care să faciliteze colaborarea și să optimizeze experiența de creare și îmbunătățire a unui website. Brunch reduce timpul și resursele financiare investite, îmbunătățește comunicarea și procesul de feedback, fiind foarte ușor de folosit de oricine. Această investiție, o dovadă a încrederii partenerului nostru, ne reconfirmă modelul de business și ne va ajuta să creștem accelerat.” – Andrei Stoica, CEO Brunch.

Aplicația are atât un plan gratuit de utilizare, cât și un plan dedicat freelancerilor (19 dolari/lună) și un plan mai complex, de business (79 de dolari pe lună). Cu ocazia lansării, primii utilizatori beneficiază de gratuitate pentru primele 2 luni, pentru contul de business, la înregistrare: https://bit.ly/36LPlTJ.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.