Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIDEO: Pionieri ai muzicii ambient în România, Thy Veils prezintă noul video live intitulat „Adâncime”

1

„Important este să lucrezi totdeauna în adâncime. Trebuie să crezi. Ai forat metri fără să găsești nimic. Continuă: dedesupt zace cel mai pur briliant, comoara. Se găsește totdeauna o comoară.” – George Enescu

the velis

 
Pionieri ai muzicii ambient în România, Thy Veils prezintă noul video live intitulat „Adâncime”. Înregistrarea a avut loc în sala de balet a Școlii Populare de Arte din Timișoara și surprinde ansamblul Timișorean în actuala formulă live, intepretând o piesă nouă, ce va fi inclusă în următorul material discografic.
Vizual, „Adâncime” beneficiază de un tratament cinematografic ce susține în imagine bogăția timbrală și conceptuală cu care Thy Veils și-a obișnuit deja publicul în cei 19 ani de existență.
Chiar dacă „Adâncime” diferă ca și conținut imagistic de restul lucrărilor de video art produse de Thy Veils până în prezent, punând accentul pe expresia prestației muzicienilor și utilizând din plin o paletă inedită de elemente vizuale subtile, noul video invită și poartă publicul într-un nou univers imaginar misterios, luminos și sensibil.
 
Daniel Dorobanțu – electronice, proiecții video, regie, montaj și postproducție
Manuela Marchiș – voce
Ana Telea – chitară
Radu Pieloiu – tobe și percuții
Attila Lukinich – înregistrări, mixaj și mastering
Eugen Neacșu – camera
Evelyne Krall – camera
Cristi Văduva – camera

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.