Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Urmărește episodul 4 din „Vibrația muzicii” – emisiune culturală cu Sandra Ecobescu și Tiberiu Soare

0

Duminică, 8 august, de la ora 17:00, vă invităm să urmăriți în premieră pe Canal 33 episodul patru din „Vibrația muzicii” – emisiune culturală cu Sandra Ecobescu și Tiberiu Soare, concepută de Fundaţia Calea Victoriei în parteneriat cu Canal 33.

Episodul cu numărul patru al emisiunii ne propune o călătorie muzicală în orașe care de-a lungul istoriei au devenit adevărate capitale muzicale: Paris, Viena, Veneția, New York. Locuri care au găzduit compozitori și soliști celebri, au fost centre ale vieții muzicale, dar au și inspirat note, arii și opere prin muzica lor proprie. Așadar vă invităm să descoperim împreună muzica orașelor și orașele muzicale ale lumii.

Vibrația muzicii” este un dialog lunar între Sandra Ecobescu, președinta Fundației Calea Victoriei și cunoscutul dirijor Tiberiu Soare. Discuția relaxată și deschisă explorează universul muzicii cu marile sale compoziții și curente. Poveștile unor opere, balete și simfonii din muzica clasică alternează cu cele despre muzica zilelor noastre și apropie publicul larg de creațiile marilor compozitori. Cei doi participanți la dialog discută și despre interacțiunea dintre muzică și alte domenii culturale: literatura, pictura sau filosofia.

Emisiunea poate fi urmărită și pe conturile de YouTube Canal 33 și Fundația Calea Victoriei.

Următoarele ediții ale emisiunii vor apărea lunar și vor avea teme precum: Muzica de la marile curți europene, Muzica revoluționară, Simboluri și mitologii în muzică și multe altele. Episoadele anterioare pot fi revăzute AICI.

Emisiune concepută de Fundaţia Calea Victoriei în parteneriat cu Canal 33.

Emisiune realizata cu sprijinul Casei de Avocatură Bondoc şi Asociaţii.

Emisiune găzduită de Palatul Artmark, Galerie de artă şi casa de licitatii.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.