Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Training, limba franceza si engleza, calatorie in Africa! Vrei?

6

Daca sunteti pasionati de  training, limba franceza si engleza plus calatorii … si de Africa!

What is it about?
Large IT corporation, European market leader, is looking for French & English trainers for a project-based assignment in French and English-speaking countries in Africa.

When?
Starting September 2012, you will travel for 16 months to various cities in Africa.

What will I do?
You will provide on-the-job training on shipping & forwarding subjects for the employees of a company specialized in international transportation.

You will deliver your presentations in different African agencies and pursue the goal of helping them improve their methods, capabilities and skills in order to ensure alignment to the international standards of the profession.

An initial one month training for you and your trainer colleagues will be provided in Romania prior to project start.
(July – August 2012).

Where will I work?
The training sessions will last 2 – 5 days and will be held at the company’s local office in the following cities:
– Cote d’Ivoire – Abidjan
– Cameroon – Douala
– Kenya – Nairobi
– Mozambique – Maputo
– South Africa – Johanesburg
– Ghana – Accra

Prezentarea detaliata a proiectului pe: www.hipo.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

6 comentarii

 1. avatar

  Cu siguranta !! se poate participa si pe durate mai scurte – 3 / 6 luni ? Care sunt costurile prevazute / cheltuielile incluse, cine acopera costul de transport / cazare, vaccinuri etc ? Mersi, Alex.

 2. avatar

  Multumesc Florin – se poate detalia in privinta „large IT corporation” – care in special? si la cat este estimata aceasta daily allowance si monthly salary ? Nu este mentionat daca durata contractului poate fi si mai scurta decat cele 16 luni indicate initial. A.

 3. avatar

  Buna Alex!

  Din pacate nu avem nici noi mai multe informatii. Am preluat si noi articolul de la linkurile mentionate in articol. Cred ca la datele respective de contact poti sa transmiti mesajul tau cu intrebari si detalii.

  Multumim 🙂

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.