Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tot ce trebuie să știi despre festivalul Launmomentdat în parc

0

În acest weekend iubitorii de muzică, artă, teatru și film se întâlnesc în Parcul Poporului din Timișoara. Festivalul Launmomentdat în parc oferă o experiență multiculturală sub forma unor concerte, spectacole, expoziții și proiecții de film, iar intrarea va fi liberă. Activitățile se desfășoară între orele 12:00 și 23:00.

Peste 20 de trupe și DJ vor participa la eveniment. Programul muzical este împărțit pe trei zile, și trei scene de concert. Scena Amazon este dedicată concertelor și DJ seturilor, scena Safari promovează cultura soundsystem, iar scena Tropical este paradisul vinilurilor. La această ediție se vor regăsi nume mari ca, Interstellar Funk (Olanda), Loefah (Anglia) și Esa (Africa de Sud-Anglia). Ziua de duminică este rezervată concertelor live, fiind invitați pe scenă trupa de synth-pop Omelette și trupa locală Mud Bouldevard.

Festivalul are susținerea locală și națională a artiștiilor Mighty Boogie, ZO, Blanilla, Angel, Rapala, Calibro45, Newgotti, Ulises, Mihu, Silvana, OCVCP, Roboțel, We Are Creepz, Who:ratio, Alur Duvaal, Mi-tzu, Florin și von Bruber.

Din program nu vor lipsi piesele de teatru susținute de Auăleu sau ateliere de teatru senzorial cu Labirint Asylum, și nici Cinemobilul cu proiecțiile de filme europene.

De asemenea, festivalul oferă și un meniu bogat de specialități culinare locale, având invitați un număr de șapte bucătării ambulante. Din meniu nu vor lipsi faimoasele clătite sau burgerii “buni buni”. Spre deosebire de anul trecut, va oferi și delicatețe vegane, gulaș, supă și înghețată.

Între 8 și 10 iunie cel mai vechi parc al Timișoarei va prinde viață. Festivalul reprezintă o mișcare locală de accesibilizare a artei contemporane și a muzicii electronice.

Programul artistic 2018 a fost pus la cale de către Asociația La Figurat, cu sprijinul Consiliului Județean Timișoara, a Primăriei Municipiului Timișoara și a Casei de cultură. Activitățile sunt susținute de ONG-uri și artiști independenți.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.