Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tinereţea îndrăzneşte la „3 pentru Arad”

0

Primul proiect înscris la capitolul “Arad 2020. Cetate Culturală”  în cursa “3pentruArad”  aparţine unei tinere arhitecte care abia va împlini 23 de ani la începutul lunii mai.

Ştefana Iaschevici îşi doreşte să îmbogăţească peisajul socio-cultural şi urbanistic al Aradului prin amenajarea unei reţele de centre care să ofere activităţi culturale, sociale şi recreaţionale în principal pentru tineret, dar unde vor fi bineveniţi toţi arădenii. În opinia tinerei candidate, proiectul său este o etapă importantă în dezvoltarea şi schimbarea mentalitatii publice a întregului oraş, ca parte a strategiei culturale la nivel local pentru anul 2020.

Vă invităm să studiaţi proiectul „Centru Cultural pentru Tineret” şi  CV-ul Ştefanei Iaschevici accesând site-ul 3pentruarad.societateavie.ro. Tot aici, din 20 martie 2012 puteti susţine candidaţii şi proiectele lor prin vot online.

Echipa „3 pentru Arad

———————————————————-

3 pentru Arad

Societatea civilă, cetăţenii în majoritatea lor, au transmis în repetate rânduri clasei politice semnale de insatisfacţie şi propuneri de schimbare. Vrem şi noi înnoirea cu profesionişti a politicii şi administraţiei. De aceea, căutăm trei candidaţi, trei consilieri locali proveniţi din societatea civilă.

Citeste mai multe pe 3pentruarad.societateavie.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.