Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timișoara: Launmomentdat în curte cu muzică, viniluri și pop-up store

0

Sâmbătă și duminică, pe 10 și 11 octombrie, va avea loc evenimentul “Launmomentdat în curte”, la Faber (Timișoara, str. Peneș Curcanul 4-5).

V-am pregătit un concept de petrecere dedicat muzicii electronice, care va aduce împreună atât DJ din Timișoara, Cluj și București, cât și colecționari autohtoni de plăci de vinil.


Biletele se găsesc în serie limitată, fiind disponibile online pe website-ul Kompostor. Prețul unui bilet este în valoare de 25 de lei și acoperă accesul la muzică, târg de viniluri și pop-up store.

Evenimentul va cuprinde o zonă de pop-up store, organizată sub egida celor de la The Secret Garden –  o platformă locală de artă și publicații independente, care se va ocupa de expunerea unor artiști contemporani din România.
Programul de muzică va cuprinde selecții din partea: OCVCP, flo’, Mihu, Ulises, Virgil (București), Maria (București), Mitsubitchi (Cluj), Mini Zucchini, Riot199, Who:ratio și Mi-tzu.

Târgul de viniluri va prezenta colecțiile de plăci ale lui Vinyl Court, Viniloteca, Ani Gioaga și Beaty of Pain. Genurile de muzică cuprind rock, jazz, disco, new-wave, metal și multe altele.

Pop-up store-ul va reuni artiști din România, precum Lore Ilie, Chris Răzvan, Andreea Ilisăi, Mimi Ciora, Amandine, Linda Barkasz, Sorina Vazelina, Primitiv Prinț, Fauna Ceramics, Răzvan Cornici, Orfevru, Dorian Bolca, Teo Papadopol și Nicolas Les.

Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați pagina evenimentului:
https://www.facebook.com/events/2709340665977474

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.