Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: Concert de muzică de basm

0

Concert de muzică de basm, „Liniștea Cuprinsurilor”, cu Daniel Dorobanțu


În data de 18 octombrie va avea loc un concert de muzică de basm, intitulat „Liniștea Cuprinsurilor”, susținut de artistul local Daniel Dorobanțu (Thy Veils).
Publicul timișorean este așteptat între orele 14:00 și 22:00 la Biserica Romano-Catolică „Elisabetin” din Piața Bălcescu. Accesul este liber.

Daniel Dorobantu - Linistea Cuprinsurilor
Daniel Dorobanțu este fondatorul ansamblului muzical Thy Veils, fiind un puternic pionier în domeniul muzicii ambientale românești. Daniel este singurul român cu o lucrare de artă digitală în colecția prestigiosului Ars Electronica Center Linz. De asemenea, Daniel a participat la evenimente dedicate artei digitale, precum Future Perfect (Cluj-Napoca, 2009), Experiment Sintetic G (Arad, 2009), Spacelove (Timișoara, 2008), Anamorphosis (Timișoara, 2008) și Oicumena (Timișoara, 2005).
Anul acesta Thy Veils a reprezentat Timișoara la festivalul Sziget de la Budapesta, pentru a doua oară consecutiv în data de 15 august.

Evenimentele Thy Veils sunt spectacole audio-vizuale care transportă publicul spre adâncurile insondabile ale înțelegerii empatice și contemplative.

Daniel Dorobanțu semnează scenariul audio-vizual al concertului de basm și promite să surprindă cu un nou show de lumini și proiecții video. În ziua evenimentului el va sărbători 20 de ani de carieră precum și ziua de naștere. Pentru el Biserica „Elisabetin” reprezintă un simbol al initierii ca artist, fiind locul în care și-a petrecut o mare parte din copilărie.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/609544669183938/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.