Strada Nicolae Titulescu din Constanța devine pietonală pe 30 iulie, cu ocazia One Night Gallery

0

Expoziția de new media art One Night Gallery Love Les Ateliers Nomad va avea loc sâmbătă, 30 iulie, la Hotel Intim din Constanța. Cu ocazia aceasta, str. Nicolae Titulescu, pe care se afla Hotel Intim, va fi închisă traficului auto, între orele 14:00 și 02:00, pe segmentul dintre strada Dianei și str. Doctor Ioan Cantacuzino.

Expoziția, care are loc timp de o singură seară, va începe de la ora 21.00, iar accesul se va face în grupuri de câte 80 de persoane. Vizitatorii vor putea interacționa cu instalațiile expuse, care se desfășoară pe trei etaje, putând să exploreze întreaga clădire timp de 15 minute.

Hotelul se va transforma într-un spațiu al explorării, jocului și interacțiunii, datorită instalațiilor de artă create de artiștii acestei ediții, Les Ateliers Nomad. Printre acestea se numără:

  • Show de video mapping interactiv pe fațada clădirii și un live performance, care va îmbina dansul contemporan și new media art, prezentate de George.Inovație BCR

  • VR journey, o experiență de realitate virtuală

  • DJ hotspot și Interactive Lightroom, un spectacol coregrafiat de lumini, amplificate de glo

  • Smoke Projection Tensions: o instalație de lumini și fum, cu proiecții volumetrice

  • Frames: tablouri ce prind viață prin animații 3D, prezentate de ABSOLUT. Partener tehnic: Epson România.

Zona de socializare din grădina hotelului, unde sunt prezentate show-ul de video mapping de pe fațada clădirii, DJ hotspot și VR journey, va putea fi accesată independent de intrarea în casă.

One Night Gallery a lansat și un concurs pentru public, în urma căruia participanții pot câștiga să facă parte dintr-un tur ghidat în celebrul hotel constănțean. Ghizii sunt studenți ai Universității Ovidius din Constanța. Mai multe detalii pe Instagram și Facebook.

Aceasta este cea de-a doua ediție One Night Gallery din 2022, prima având loc în București, pe 18 iunie.

One Night Gallery Love Les Ateliers Nomad este posibil datorită partenerilor noștri, care susțin scena de new media art.

Expoziția este prezentată de george.Inovație BCR, amplificată de glo și cu sprijinul Absolut.

Mulțumim pentru găzduire: DGN Romag

Noua identitate vizuală: Carre Noir, parte din Publicis Group

Partener tehnici: 360 Revolution și Epson România

Fotografii realizate de Ana Dumitru ( @anadumitru_ )

Parteneri media și culturali: Primăria Muncipiului Constanța, Universitatea Ovidius din Constanța, Constanța – Capitala Tineretului, FocusPress, aici a stat, Black Rhino Radio, Propagarta, DOR, Radio România Cultural, IQ Ads, Modernism, The Institute, ICR, Zeppelin, BIZ, Agerpres, igloo magazine, Munteanu Recomanda, Designist, feeder.ro., Kiss FM

Despre One Night Gallery

One Night Gallery este prima galerie de new media art din România, care îmbină arta și tehnologia într-un nou concept de expoziție ad-hoc și susține tinerii artiști români. One Night Gallery este o punte între artist și public, provocându-i pe artiști să folosească noi instrumente de storytelling digital și să creeze proiecte care integrează realitatea virtuală, realitatea augmentată, video mapping, inteligență artificială, animație, sound design și instalații interactive.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.