Sonorizare de 1 milion de euro la Berăria H. Cel mai mare sistem audio de tip install din România

0
  • Noul sistem de sunet L-Acoustics de la Berăria H duce investiția totală în sonorizare la peste 1 milion de euro

  • Cea mai importantă investiție de după deschiderea Berăriei H

  • L-Acoustics, lider mondial în sisteme ProAudio, este folosit de cele mai mari trupe și festivaluri internaționale

București, 18 aprilie 2024 – La Berăria H, Orașul cu Chef de Viață, clienții vin atât pentru concertele susținute de artiști îndrăgiți, cât și pentru bucatele delicioase și diferitele tipuri de bere. Pentru ca experiența acestora să fie și mai intensă, calitatea sunetului din Berăria H va fi de acum la cel mai înalt nivel datorită noului sistem audio L-Acoustics, cel mai mare sistem de tip „permanent install” de interior, dedicat și customizat pentru Berăria H, reprezentând o premieră în România și ducând investiția totală în sonorizarea locației la peste 1 milion de euro.

Sunetul joacă un rol esențial în cadrul show-urilor ce au loc la Berăria H, iar presiunea, calitatea audio superioară și răspunsul tonal unic al sistemelor L-Acoustics vor oferi cea mai bună experiență celor peste 4000 de participanți ce pot fi concomitent la evenimentele locației, atât în interior cât și pe terasă.

„Toată lumea, oriunde s-ar afla în Berăria H, trebuie să aibă aceeași experiență din punct de vedere al sunetului. Asta a fost foarte important. Trebuie să avem putere, trebuie să avem inteligibilitate. Am vrut să ne asigurăm că fiecare vizitator va auzi cel mai bun sunet la concertul său preferat.” Alexandru Pană – Pro Audio Manager, Eltek Multimedia – partener L-Acoustics în România

Sistemul audio este construit în jurul top-urilor Kara II cu subwoofere K28 și flying subs SB18 amplificate cu LA4x și LA12x. Nici artiștii nu au fost uitați; și monitorizarea de pe scenă (boxele în care se aud artiștii în timpul concertelor) a avut parte de un upgrade major, acum sunt folosite monitoare L-Acoustics X12. Proiectul a fost unul amplu: a fost recablată întreaga clădire, au fost necesare noi porți și grile de susținere, sisteme de prindere (în total sistemul cântărește peste 4 tone), rack-uri, conectică, rețelistică. Certificarea și verificarea calibrării finale a sistemului a fost făcută cu ajutorul lui Wili Klein, Application Engineer – L’Acoustics

L-Acoustics este un brand de top în industria audio profesională, fiind specializat în sisteme de amplificare a sunetului de înaltă performanță, utilizat în evenimente live, concerte și alte producții la scară mare.

Câteva dintre atributele cheie care fac ca sistemul L-Acoustics să fie important și performant sunt calitatea excepțională a sunetului, acoperirea precisă și uniformitatea în întreaga locație, abordarea inovatoare în ingineria audio, scalabilitatea și flexibilitatea, ușurința de utilizare, fiabilitatea și durabilitatea. Recunoașterea în industria muzicală este demonstrată prin faptul că L-Acoustics este preferat de artiști de top precum Rammstein, Robbie Williams, Madonna, Adele, Maluma, J. Balvin, Rihanna, Depeche Mode, Red Hot Chili Peppers, sau de festivaluri precum Untold, Tomorrowland, Coachella.

Noua sonorizare a avut parte și de un eveniment de prezentare la care au participat peste 150 de profesioniști din industriile de sound engineering și entertainment, artiști și invitați din cadrul presei, ce a culminat cu un live demo cu trupa Bosquito.

Despre Berăria H

Berăria H sau Orașul cu Chef de Viață din București a fost deschisă în anul 2014 și in anul acesta pe 12 Septembrie va sărbători 10 ani de la înființare. 

Este locul în care se ascultă muzică live de calitate în interpretarea unor artiști îndrăgiți, atât naționali cât și internaționali, în cadrul unor show-uri inedite. 

Berăria H este locul în care vin peste sute de mii de oameni pe an care se bucură de seri ca în povești.

berariah.ro

FB BerariaH 

IG BerariaH

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.