Schimb de cărți la Timișoara, Love for books @ UseTogether

0

Cum ar fi să ai acces la orice ai nevoie?

                       use togheter timisoara books      

Acum e în puterea ta!Love for books schimb de cărți la Timișoara cu UseTogether.

C.S.Lewis spuea că citim pentru a știi că nu suntem singuri.

Vă invităm la întâlnirea comunității UseTogether care va avea loc vineri, în data de 17 mai 2013, la Cărturești Mercy din Timișoara, începând cu ora 19:00.

Fiți alături de noi la un eveniment în care să ne cunoaștem și să facem schimb,
împrumut și donație de cărți și alte obiecte. Evenimentul este unul gratuit la care poate să participe oricine.

Evenimentul își propune să promoveze conceptul de consum colaborativ în Timișoara. “A folosi la comun înseamnă să utilizăm resursele într-un
mod inteligent și sustenabil pentru a economisi bani, pentru a polua mai puțin și pentru a cunoaște oameni de calitate cu interese comune.

De fapt noi ne dorim beneficiile pe care ni le oferă obiectele, și nu obiectele în sine. Vrem să ascultăm muzică, nu să avem un CD. Vrem să citim o carte, nu să avem o carte. Vrem să tundem iarba, nu să avem maș ina noastră de tuns iarba. Se aplică și la obiectele noastre principiul lui Pareto. În 80% din timp folosim 20% dintre lucrurile pe care le avem.” declară Victor Miron, unul dintre fondatorii proiectului. În comunitatea UseTogether sunt peste 500 de cărți pe care membrii le împrumută, schimbă sau donează, o mică bibliotecă foloistă împreună.

Invitatul special al acestei prime ediții este scriitorul Tudor Crețu, directorul Bibliotecii Județene Timiș, care ne va vorbi despre importanța lecturii și de ce e bine să citim.

Ce trebuie să aduceți cu voi? Cel puțin un obiect pe care sunteți dispus să îl împrumutați, donați sau să îl dați la schimb. Poate fi o carte, un boardgame, un cd sau orice crezi că poate aduce bucurie și altcuiva.

Cine aduce cel mai „cool” obiect va primi un premiu surpriză.

Event Facebook : www.facebook.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.