Sassy J, în premieră în România, la festivalul Launmomentdat în parc

0

Sassy J, în premieră în România, la festivalul Launmomentdat în parc

Între 7 și 9 iunie, parcul Poporului din Timișoara va găzdui concerte și show-uri cu artiști internaționali. Sub egida “Launmomentdat în parc”, aceste manifestații includ pe lângă muzică, și un program de artă, teatru și film independent. Intrarea este liberă.

Pe lista de invitați se regăsește elvețianca Sassy J, fiind o premieră pentru România. O prezență fermecătoare, Sassy J oferă o selecție colorată de muzică jazz, soul, acid, house. Ea are o afinitate atât pentru muzică, cât și pentru design și modă. Atunci când nu este la pupitru sau organizează petrecerile ei – Patchwork; ea lucrează la designul caselor de discuri și la propria linie de îmbrăcăminte. Majoritatea lucrărilor ei sunt inspirate din arta tribală.

Autoare a “The Trilogy Tapes” și a multor mix-uri lansate de Resident Advisor și Crack Magazine, Sassy J este probabil cea mai îndrăgită artistă a campitalei elvețiene.

De ascultat: https://www.youtube.com/watch?v=v5TX60gTQZ8&t=1626s

Launmomentdat în parc 2019 este un proiect desfășurat în cadrul Sezonului România-Franța 2019. Pentru a fi la curent cu noutățile legate de festival, vă rugăm să consultați pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1011725575703651/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.