Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Săptămâna Culturii @ TIMIȘOARA: ETHOS, PATHOS, LOGOS – Valoarea cuvântului în dezvoltarea omului și a civilizației

0

SĂPTĂMÂNA CULTURII – EDIŢIA A VII-A
ETHOS, PATHOS, LOGOS – Valoarea cuvântului în dezvoltarea omului și a civilizației

25 – 28 mai 2016

Inspirați de modelul naturii, al viguroasei primăveri când semințele prind rod, vă invităm cu energie și mult entuziasm la ediția a VII-a a Săptămânii Culturii.
Locul de desfăşurare: Centrul Multifuncțional Bastion din Timişoara, str. Hector nr. 4 (Bastionul Maria Theresia, corp C)
saptamana-culturii-2016

Dedicăm evenimentul din acest an valorii profunde pe care a adus-o cuvântul, în forma sa scrisă sau orală, în construirea omului și a civilizațiilor. Vom explora împreună diferite forme de comunicare inteligentă și eficientă, inspirate de unele dintre cele mai valoroase curente filosofice din istorie.

Fii protagonist în a reda valoarea cuvântului prin intermediul unui limbaj autentic, îmbogățit și rafinat, prin participarea la activitățile propuse: prelegeri filosofice, momente artistice (teatru și audiții muzicale), precum şi ateliere (re)creative. Programul complet al evenimentului poate fi vizualizat AICI.

Vă așteptăm cu drag!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.