Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Raphaël Top-Secret, primul artist francez al festivalului Launmomentdat în parc 2019

0

Ediția a patra a festivalului “Launmomentdat în parc” va avea loc între 7 și 9 iunie, în Parcul Poporului Timișoara. O dată pe an, această activitate reunește muzicieni, artiști, actori și cinefili independenți.

Anul acesta, proiectul este susținut de Sezonul România – Franța, care dorește promovarea muzicii și artei franceze în România, iar cap de afiș, fiind nimeni altul decât Raphaël Top-Secret.

Sufletul petrecerilor undergound din Paris, Raphaël Top-Secret este un colecționar înrăit de viniluri, care vânează hit-uri nedescoperite în piețele de vechituri. Îi place să iasă din standardele muzicii de club, trecând foarte ușor și repede prin multe stiluri de muzică, de la boogie la downtempo, de la rap la reggae, de la synthuri afro la ambiental sau industrial, ajungând chiar și la cel mai profund sunet al anilor ‘80 și începutul anilor ’90 .

Un adevărat iubitor de istorie, se arată acest Raphaël Top-Secret, fiind constant implicat în proiecte curatoriale. El a colaborat cu Jamie Tiller, a co-curatoriat proiecte despre muzica anilor 80-90 din Europa, a editat muzică pentru albumul lui Hunee ‘Hunchin’ All Night’, și de asemenea, face parte din crew-ul parizian Antinote & Versartile. Tot ce putem spune este că Raphaël Top-Secret, nu va mai fi secret pentru prea mult timp.

Launmomentdat în parc este un festival pentru comunitate, iar aceasta merită din plin un program relaxant pe timp de weekend, cu multe activități cum ar fi concerte, târg de viniluri, expoziții, piese de teatru, proiecții de film și multe altele. Intrarea este liberă.

Pentru a putea fi la curent cu programul festivalului, vă rugăm să ne urmăriți și pe Facebook – https://www.facebook.com/events/1011725575703651/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.