Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul PRIDE Week din Timisoara

0

PRIDE Week Timişoara, 3 – 9 iunie 2019

Ȋn prima săptămână din iunie va avea loc primul PRIDE Week din Timişoara. Membrii comunităţii LGBTQ+ locale şi regionale, prietenii şi aliaţii, dar şi toti cei interesaţi să afle mai multe despre comunitatea LGBTQ+ sunt invitaţi la diverse evenimente de către organizaţia Identity.Education.

 


PRIDE TM reprezintă mai mult decât o săptămână dedicată culturii queer, aceasta reprezintă o celebrare a progresului, incluziunii şi a artei. De la spectacole şi muzică, la vernisaje şi discuţii libere, PRIDE TM are menirea de a transmite un mesaj simplu: toţi facem parte din aceeaşi comunitate mai mare şi diversă a oraşului.

Echipa Identity.Education vă invită să celebrăm împreună diversitatea într-o Timişoara a schimbării şi respectului reciproc prin următorul program:

Luni, 3 iunie, ora 19:00, la Atelierul de Urbanism din Piaţa Victoriei va avea loc vernisajul expoziţiei ”Perspective personale”. Vor fi expuse lucrări ale artiştilor locali despre şi pentru comunitatea LGBTQ+ locală.


Marţi, 4 iunie, ora 19:00, la Casa Artelor se va ţine conferinţa ”Perspective legale” despre drepturile persoanelor LGBTQ+ şi parteneriatul civil, discuţii purtate împreună cu Asociaţiile MozaiQ şi Accept.


Miercuri, 5 iunie, de la ora 18:00 va avea loc lansarea editurii Hecate la Cărtureşti Mercy şi de la ora 19:30 la Teatrul German vom putea viziona info bio show “La Institutul Schimbării”, o producţie a Centrului Naţional al Dansului Bucureşti. Bilete pentru info bio show se pot achiziţiona de la Teatrul German, la casierie sau online.


Joi, 6 iunie, de la ora 19:00, la Ambasada, persoane din comunitatea LGBTQ+ vor spune poveşti personale în cadrul evenimentului ”Storytelling ca instrument al schimbării”, în parteneriat cu Decât o Revistă şi Asociaţia Accept.


Vineri, 7 iunie, la Ambasada, de la ora 19:00 participanţii sunt întâmpinaţi cu un open wine bar şi muzică de Armies, iar la ora 20:00 va avea loc un concert performativ ”Songs & Ballads from Gay Herstory” de #FLUID.

PRIDE TM este o iniţiativă Identity.Education. Identity.Education este partener Timișoara2021 în dezvoltarea proiectelor pentru traseul ”Perspective Fluide – Depăşirea vechilor mentalităţi prin puterea culturii”. Evenimentele sunt organizate cu sprijinul Timișoara2021 şi MozaiQ prin Fondul Comunitar. Partenerii PRIDE Week sunt eQuiVox Timişoara, Asociaţia MozaiQ, Asociaţia Accept, Ambasada, Decât o Revistă, Librăriile Cărtureşti, Centrul Naţional al Dansului Bucureşti.

Mai multe detalii despre evenimente si program: https://www.facebook.com/identity.education | http://identity.education/ | https://www.instagram.com/identity.education/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.