Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prima școală de muzică alternativă din Timișoara. Vrei să fii DJ sau producător de muzică? Hai la MIXDOWN!

1

Vrei să fii DJ sau producător de muzică? Hai la MIXDOWN!

A început a doua sesiune de înscrieri la MIXDOWN, prima școală de muzică alternativă din Timișoara. La MIXDOWN, oferim cursuri despre producție muzicală, recording, studio mixing, live sound, lucrând cu soft-uri de specialitate precum Ableton și Pro Tools.

Programul școlii se extinde cu două cursuri noi. Pe lângă cel standard de producție muzicală, participanții se pot înscrie și la cursurile de Live Sound sau Home Recording. Înscrierile se pot face până pe 23 septembrie, completând formularul online, de mai jos:

https://forms.gle/JL1G7MQkpStEJeiA7

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la adresa de e-mail mixdownschool@gmail.com sau la telefon +40746305018. Sediul MIXDOWN este localizat pe Splaiul Tudor Vladimirescu 9, Timișoara.

Aceste cursuri vă pot deschide un întreg univers sonor, țînând pasul cu cele m inovatoare tehnologii. Mai multe informații despre cursuri, se găsesc mai jos:


1. Curs Live Sound

Durata curs: 5 săptămâni – 2 ședințe/săptămâna – 3 ore pe ședința
Data începere curs: 25 Septembrie 2019

2. Curs Home Recording
Durata curs: 5 săptămâni – 2 ședințe/săptămâna – 3 ore pe ședința
Dată începere curs 24 Septembrie 2019

3. Curs Producție muzicală

Durata curs: 5 săptămâni – 2 ședințe/săptămâna – 3 ore pe ședința
Dată începere curs 24 Septembrie 2019

Mai multe informații cu privire la cursuri se găsesc pe pagina de Facebook:

https://web.facebook.com/events/611552276036335/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

  1. avatar

    O tzeapa ordinara , inveti aceeasi chesti de pe youtube , daca nu esti prea lenes sa cauti . Oare cei care predau cum si-au luat ,,diplomele de dj-ing ,, tot pe sume ordinare de bani ? Sau au inceput singuri de pe tot felul de site-uri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.