Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pre-evenimentul Duruşa SummerHills, Get Together Party la Cluj

0

Se apropie Duruşa SummerHills, în câteva zile o să ne vedem dansând, pe biciclete, în camping sau învăţând lucruri noi la unul dintre atelierele arts&crafts, prin urmare avem noutăţi şi bineînţeles tips&tricks pentru voi.

Dar între timp, miercuri, 15 august, de pe la 22.00, ne întâlnim să discutăm despre bagaje şi să ne facem încălzirea la pre-evenimentul Duruşa SummerHills, Get Together Party, găzduit de La Gazette în Parcul Cetăţuia din Cluj Napoca, unde atmosfera va fi instrumentată de TheJointVentures. Intrarea este liberă şi 10 invitaţii duble se vor lăsa câştigate.

Noutăţile vin şi odată cu lăsarea serii în Duruşa, unde între 23 şi 26 august 2012, ne pregătim să întindem ecranul de proiecţie şi invităm studenţi ai facultăţilor de film şi realizatori independenţi să iasă în faţă. Invitatul de seamă al colţului cu proiecţii este STREMŢ ’89, un scurt documentar în regia Andei Puşcaş şi a lui Dragoş Dulea, în care sătenii din Stremţ povestesc cum aşteptau cu sufletul la gură tancuri, terorişti şi glorie. Prin ochii lor, revoluţia bate filmul!

Atelierele de artă şi meşteşug ne vor învăţa ce putem face cu două mâini dibace şi un dram de imaginaţie: zmee, lampioane, olărit, avioane de hârtie şi altele. Mintea o vom armoniza propriului ritm la atelierul interactiv de percuţie improvizată, iar corpurile vor experimenta tehnici de luptă prin arte marţiale şi dans la antrenamentele grupului de capoeira Angola din Cluj Napoca.  Meşterii Incubator107 vin cu reţete de frumuseţe şi podoabe.

 

La bordul aventurii muzicale ne aşteaptă.

Danaga

Electroclown

TheJointVentures

Indjstione

Mioritza Soundsystem

Muhaha (Bt Breaks Society)

Dannilov

Christu

TKS

Poetrip

Cât despre tips&tricks, bronzul e la mare căutare ziua, noaptea dansăm mai îmbrăcaţi, în haine călduroase. Tot noaptea corturile au minute gratuite în reţea, în zona de campare, aşa că nu uita să aduci unul, echipat cu sac de dormit şi izopren.

Dimineaţa la duşuri ne călcăm pe şlapi, mai spălăm un dinte, o bucată de piele, fiecare cu ce are.

Ţinem ceaunul pe foc şi Grolsch-ul la rece, dar dacă îţi ştii poftele, ia cu tine un biscuit, o ciocolată, etc. Uneltele în domeniu pot fi de ajutor: un briceag, o cană, ş.a.

Nu uita de prieteni, pentru un drum scurt şi voie bună!

Noi dăm meşteri, artişti, proiecţii, de-ale jocului, de-ale gurii şi de-ale naturii. Şi le-am da din grădină, dacă acolo ar creşte toate, dar bat drum lung şi se păstrează proaspete. Taxa suport pentru Duruşa şi ale ei SummerHills este de 25 lei.

Vă aşteptăm pe dealurile insorite,

Echipa Duruşa SummerHills!

www.durusasummerhills.com

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.