Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Plai prezinta Pink Martini cu „muzica lumii” la Timisoara / 28 mai 2012

0

Pink Martini, „micuța orchestră” formată din 12 muzicieni a căror muzică îmbină stiluri muzicale din toate colțurile lumii, va susține primul concert la Timișoara, în data de 28 mai 2012, la Sala Olimpia (Constantin Jude).

„Scriem o mulţime de piese, dar cântăm şi piese precum «Andalucia» a lui Ernesto Lecuona, „Amado Mio”, din filmul „Gilda” al Ritei Hayworth sau „Kikuchiyo to mohshimasu” al formației janopeze Hiroshi Wada & His Mahina Stars. În acest sens, suntem un fel de arheologi în domeniul muzical, fiindcă săpăm prin înregistrări din trecut să redescoperim cântece minunate”, spune liderul formaţiei.

Pink Martini este o trupă americană fondată în Oregon de către Thomas Lauderdale, actualul pianist al trupei. Alături de el, din trupă mai fac parte China Forbes (vocal), Robert Taylor (trombon), Gavin Bondy (trompetă), Brian Lavern Davis (percuție, tobe, conga), Derek Rieth (percuție), Martín Zarzar, Phil Baker, Timothy Nishimoto (vocal, percuție), Nicholas Crosa (vioară), Pansy Chang (violoncel), Dan Faehnle (chitară), Maureen Love (harpă).

Lansat în 1997, „Sympathique”, primul disc al formației, a fost premiat cu platină în Franța și aur în Elveția, Grecia și Turcia. De atunci, succesul formației a fost din ce în ce mai mare.

Muzicienii au concertat pe majoritatea scenelor mari ale lumii: Royal Albert Hall, Holyhood Bowl, Carnegie Hall sau Walt Disney Concert Hall sunt doar câteva dintre cele pe care formația a avut o serie de spectacole sold‐out.

„O forță originală în muzica contemporană… ce uneşte mai bine decât orice altă formație decalajul dintre muzica sofisticată și cultura pop”, așa îi descriu cei de la The Washington Times pe Pink Martini.

În cadrul concertului ce va avea loc la Sala Olimpia, în data de 28 mai 2012m începând cu ora 20:00, Pink Martini va promova albumul „best‐of” A retrospective.

Biletele se pot cumpăra de la Eventim (www.eventim.ro / casieriile Eventim) şi din reţeaua magazinelor Cărtureşti, Humanitas, Orange şi Germanos. Preţurile, în funcție de categoria locului, sunt: 70 lei, 100 lei, 140 lei, 170 lei şi 220 lei.

Detalii www.plai.ro

Concertul Pink Martini este organizat de către Mainstage, cu sprijinul PLAI.
Sponsori: IHM Total Consult, ABA Consulting, Banat Bun, Bitea Construct, Cabinet Mercescu, Full Print
Banat, Hotel Timișoara, Kathrein și SSI Schafer.
Susținători: Consiliul Local și Primăria Municipiului Timișoara

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.