MetropolaTV vă prezintă „Părinte la fix” – Emisiunea ce răspunde tuturor întrebărilor despre îngrijirea, dezvoltarea și educația copiilor

0

MetropolaTV are plăcerea să anunțe lansarea emisiunii „Părinte la fix”, un nou proiect ambițios menit să ofere sprijin și îndrumare părinților și viitorilor părinți. Începând cu 4 martie, de luni până vineri, între orele 11:00 și 12:00, Dana Istrate, gazda noastră carismatică și experimentată, vă invită într-un spațiu confortabil și relaxant în noul și generosul platou MetropolaTV pentru a explora universul îngrijirii și creșterii copiilor.

Cunoscută pentru realizarea emisiunilor de succes la MetropolaTV „Între prieteni“ și „Control medical“ și cu o experiență de 17 ani în jurnalism și comunicare, Dana Istrate aduce acum în  fața telespectatorilor o nouă provocare, oferind soluții și sfaturi concrete pentru întrebările părinților împreună cu experți din domeniu.

Părinte la fix” se angajează să răspundă la întrebările esențiale legate de îngrijirea, dezvoltarea și educația copiilor, de la naștere până la adolescență, precum și la cele legate de dinamica și schimbările din viața cuplurilor ce se aventurează în minunata călătorie a parentingului. Alături de specialiști din domenii variate, emisiunea promite să fie un ghid complet pentru fiecare părinte, oferind răspunsuri, sfaturi și suport.

Dana Istrate, prin implicarea sa în diverse proiecte culturale și educaționale, cum ar fi “Noaptea Dansului” și seria de concerte Musical Extravaganza, fiind și fondatoarea asociației culturale ArtCreEdu, demonstrează pasiunea și dedicarea sa nu doar pentru media, ci și pentru îmbogățirea vieții culturale și educative a comunității. Prezența sa la cârma emisiunii „Părinte la fix” promite un conținut de calitate, interactiv și implicat.

Vă invităm să vă alăturați Danei Istrate și invitaților săi de excepție, de luni până vineri, începând cu 4 martie, între orele 11:00 și 12:00, pe MetropolaTV.

Despre Daniela Samoil Istrate:

Dublu licențiată în Filosofie și Jurnalism, cu un master în Mass-Media și Comunicare, Daniela Samoil Istrate are acumulată o experiență de 17 ani în media (televiziune – PrimaTV, Antena1, MetropolaTV, radio – Radio 3Net, EuropaFM, Radio21 și presă scrisă&online – România Liberă, Adevărul, dar și ca PR specialist în agenție de publicitate -Republika).

Pe lângă activitatea profesională de bază este și antreprenor cultural, fiind președintele Asociației Culturale ArtCreEdu, inițiator și coordonator al evenimentului Noaptea Dansului alături de Dragoș Samoil (eveniment cu două ediții în 2023 – cel mai mare eveniment dedicat dansului din țară – cu o prezență de 54 de școli de dans pe Calea Victoriei și 2000 de dansatori) și event producer pentru seria de concerte Musical Extravaganza (seria de concerte cu nume sonore ale scenei lirice în prim-plan, dedicată iubitorilor muzicii culte – operă și operetă).

Despre MetropolaTV

Înființat în 2020, MetropolaTV este un canal de televiziune care se angajează să ofere publicului său conținut diversificat și de calitate, de la știri și informații de actualitate, la programe de divertisment, cultură și educație. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.