Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Marcarea Zilei Nationale a Romaniei si a Centenarului Dada la Buenos Aires

0

Marcarea Zilei Naționale a României și a Centenarului Dada la Buenos Aires

Ambasada României la Buenos Aires, cu sprijinul Institutului Cultural Român, în colaborare cu parteneri locali, organizează, în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2016, două evenimente care marchează Ziua Națională a României și Centenarul Dada, la Centrul Cultural Kirchner (CCK) – cel mai mare centru cultural din America Latină – și la sediul Ambasadei României din Buenos Aires.

image001

Instalația-performance „The Game of Giving and Asking for Reasons”, lucrare a artistelor Irina Gheorghe și Alina Popa – Biroul de Cercetări Melodramatice, va fi prezentată marți, 29 noiembrie 2016, la Centrul Cultural Kirchner (CCK), unde vor fi expuse și lucrări ale artiștilor români Marina Albu, Anca Popescu, Patricia Teodorescu, Delia Călinescu, Ioana Stanca și Paul Vîrlan, concepute în spiritul dadaist. „Mostra” de artă contemporană românească, intitulată „Valiza Dada”, va fi urmată de proiecția filmului Aliyah Dada, marcând preşedinţia română a Alianţei Internaţionale pentru Memoria Holocaustului (IHRA).

De asemenea, joi, 1 decembrie 2016, instalația-performance „The Game of Giving and Asking for Reasons” și „Valiza Dada” vor fi prezentate la sediul Ambasadei României din capitala Argentinei. Evenimentul va reuni personalități culturale, reprezentanți ai corpului diplomatic, jurnaliști, reprezentanți ai comunității românești.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.