Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

LONDRA: Concert MACANACHE & The Putreds

0

Cand :  Sambata 31 Martie 2018

Unde:  THE GARAGE,  20-22 Highbury Corner, Highbury East, London N5 1RD

Macanache este un MC, din Romania, Bucuresti, pe numele sau adevarat Dinescu Constantin-Bogdan.

S-a lansat in muzica in anul 2015 cu cantecul „Asta sunt eu”, ca artist independent. Stilul sau este relaxat si foarte sincer cu accente de limbaj de strada pe un ton comic educativ.

Este un maestru in arta rimelor pe loc in stilul liber, un personaj autentic al vremii sale si totodata unul dintre cei mai simplii si pasionati interpreti de muzica Rap din cultura Hip Hop.

Macanache a inregistrat primele sale piese in anul 2002 – 2003 alaturi de trupele B.D.B (Baietii Din Berceni alaturi de „Mari” si „Luci”) si ulterior Homeless Tribe (alaturi de „Carbune” si „Skiner”) dar adevaratul succes urma sa apara mult mai tarziu.

„Banu E Dusmanu” este prima piesa oficiala a artistului inregistrata in anul 2014, dar „Asta Sunt Eu” a fost piesa care a declansat cariera muzicala a lui „Macanache”, avand un succes urias in Romania cu un „sound” diferit fata de tot ce exista pe piata la vremea aceea. Marea majoritate a publicului „Hip Hop”, cat si artisti ai agenului muzical Rap, au crezut ca „Macanache” e un fel de bufon muzical, de comediant efemer, dar mare le-a fost mirarea cand videoclipul piesei a facut 1.000.000 de vizualizari in nici 6 luni de la lansarea acestuia.

Primele sale doua albume, „INTERZIS” si „COMEDIA”, au fost inregistrate, mixate si masterizate in intregime la „Selective Studio” si au fost lansate in aceasi zi pe data de 14 octombrie 2015.

A urmat albumul „MACADOPERE”, un material mai personal al artistului, inregistrat, mixat si masterizat  in 2016.

In septembrie 2016  a fondat propria casa de productie – „Interzis Records”, iar in august 2017  un studio de inregistrari sub acelasi nume.

Odata cu lansarea labelului „Macanache” a lansat si o linie vestimentara de haine urbane – Interzis (Echipament Sportiv)

In toamna anului 2015 „Macanache” este invitat la postul de radio national „Radio Zu” sa cante in premiera melodia „Sefu”. Artistul a vrut sa impresioneze, intentionand sa interpreteze mai multe cantece cu acompaniament instrumental. Asa a luat nastere trupa „The Putreds” .

Trupa a avut numeroase spectacole in Romania alaturi de „Macanache”, reinterpretand piesele artistului intr-un mod diferit. In vara anului 2017 „Macanache” s-a decis ca este momentul sa compuna cantece propri pentru trupa si asa au inceput sa inregistreze primul lor material discografic la „Interis Records”, intitulat „Nam Timp”.

Albumul a fost lansat pe 19 ianuarie in Club Quantic din Bucuresti si trupa concerteaza constant.

Macanache & The Putreds, in formula completa, vor concerta la Londra in 31 Martie orele 19:00 la legendara sala The Garage, 20-22 Highbury Corner, N5 1RD London, United Kingdom.

CUMPARA BILET

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.