Launmomentdat în parc 2019, trei zile de distracție alături de DJ și muzicieni

0

Launmomentdat în parc 2019, trei zile de distracție alături de DJ și muzicieni

Între 7 și 9 iunie, comunitatea Timișoarei este invitată să descopere muzică și artiși francezi în cadrul Sezonului România-Franța. Ediția a patra de Launmomentdat în parc 2019 face parte din acest proiect, fiind o ocazie bună de a ieși în parc cu prietenii. Intrarea este liberă.

Programul din acest an prezintă cei mai mulți artiști de până acum. Cap de afiș sunt artiștii Sassy J, Raphael Top-Secret, Manudigital ft. MC Deemas, Fatta (Soul Stereo), Dj Suspect, Zaltan, Cosmo Vitelli, Djedjotronic, Vincent Privat și Dubapest Hifi.

Launmomentdat în parc reunește artiști de pretutindeni, fiind dedicat tuturor pasionaților de muzică și colecționarilor de viniluri. Dacă ajungeți la festival, nu trebuie să îi ratați pe Alur Duvaal, Angel, Artrax (București), BAB, Calibro45, Chorbika (Belgrad), Colectiva Gazette (Cluj), Due Pancake (Praga), Edwerd, Genmaica Soundsystem (Cluj), Karpov Not Kasparov, Mighty Boogie, Mihu & Silvana, Mi-Tzu, Natty Ned (Sibiu), OCVCP, One Lion, Platforma Wolff Soundsystem (București), Riddim Bandits (București), Riot199, Roboțel, Schneider Brothers (Germania), Selecta Droo (Brașov), Tasteful Indiecency, Ulises, Virgil (București), Vru Dubz, Von Bruber, We Are Creepz live și Zo (Cluj).

Muzica va răsuna de la trei scene de concert: una este pentru concerte live și DJ set (scena Amazon), una pentru soundsystem reggae (scena Safari), iar una pentru viniluri (scena Tropical). Programul este susținut de artiști și actori independeți. Activitățile și concertele se desfășoară în intervalul orar 12:00 – 23:00.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc în mediul online, aici – https://www.facebook.com/events/1011725575703651/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.