Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: Lansare Experimentalist Hub – Pop-up concert DUB FX

0

Din 15 Iulie 2015 AMBASADA va gazdui un proiect provocat de Grolsch: “Experimentalist Hub”. In cadrul Experimentalist Hub vor fi dezvoltate in primul an peste 20 de evenimente dedicate comuntatii creative din Timisoara.

Primul eveniment din aceasta serie este un pop-up concert cu Dub FX.

dub fx„Independent Worldwide Street Performing Looper”, după cum singur se caracterizează sau, mult mai simplu, Dub FX – Benjamin Stanford, vine la Timișoara pentru un concert electrizant împreună cu Andy V – saxophonist si Evan Tweedie – basist.

Dub FX înseamnă independență pe toate planurile: doar spectacole live, promovare cu ajutorul celor care duc vorba mai departe prin rețelele sociale și un număr de mostre gratuite care pot fi accesate ușor de către fani. Desi a inceput ca si muzician de strada, Dub FX are acum peste 618.000 de fani pe facebook (42.000 in Romania) si doar anul trecut a strans zeci de mii de oameni in fata scenelor mari de la Exit si Electric Castle. Mesajele muzicii sale sunt sociale, versurile fiind centrate pe evenimente mondiale de impact și angoasele lumii de azi. Dub FX vrea să schimbe lumea sugerând că fiecare dintre oamenii pamântului poate să facă adevărate revoluții cu multă implicare și autodeterminare.
11742825_938542132855434_2213144583226903282_n

Andy V, devenit timișorean de curând, vorbește despre colaborarea cu Dub FX și motivele pentru care s-a decis să se mute în România.

„M-am îndrăgostit de o doamnă minunată și am decis să mă mut în România.Vreau să-mi petrec toată viața aici, Europa mi se pare superbă, iar Timișoara e un oraș viu, modern, plin de oportunități. Concertul de miercuri, de la AMBASADA, e o continuare fierască a ceea ce am făcut aici anul trecut, iar momentul este perfect: vară, soare, momentul în care un oraș trăieste la maximum.”

Pop-up concert-ul Dub FX organizat la Experimentalist Hub este un proiect Grolsch, gazduit de Ambasada.

Dorim să le arătăm oamenilor că o parte din experiența PLAI se poate trăi și în tot timpul anului, prin intermediul unor evenimente dedicate organizate in spatiul care ne este cel mai drag, dar si bucurandu-ne de tot ce ofera scena aceasta minunata de muzica live si de evenimente frumoase care se organizeaza. Suntem foarte bucuroși că putem oferi un concert așa cum e cel cu Dub FX de miercuri pentru ca el este un exemplu de valoare creativa imensa si in acelasi timp de ancorare in ceea ce conteaza.Ne bucuram sa lansam impreuna Experimentalist HUB pentru ca astfel, alaturi de partenerii de la Groslch, dorinta noastra de a sprijini comunitatea creativa se apropie mai mult de realitate. Alaturi de ei îi invităm pe toți cei care vor ajunge la AMBASADA pe 15 iulie să ne calce pragul și la PLAI X, între 11 și 13 septembrie 2015 unde vor descoperi o intreaga lume, o experienta care impleteste cunoscutul si familiarul cu bucuria descoperirii noului, de la artisti la activitati si parteneri”, spun Andreea Iager Tako, voluntar, cofondator PLAI.

Line-up: 20:00 Dumbo (Freenetik) | 21:00 SubSound Crew (Electric Playground) | 22:00 Mighty Boogie (Sabotage)

23:00 DubFX

Evenimentul va avea loc la AMBASADA (str. Anton Seiller nr. 2, Timișoara), miercuri, 15 iulie. Intrarea este libera in limita capacitatii spatiului.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.