Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

incubator107 timişoara o arde de-o nocturnă

0

Dăm startul şi lui aprilie cu altă nocturnă energică şi sâmbăta asta facem încă o noapte albă la Casa Tineretului începând cu ora 21. Vă aşteptăm cu veşnicul entuziasm şi vă provocăm simţurile pe tot parcursul evenimentului. De la lansări de proiecte trecem la udat gâtlejurile cu licori alese de la Grolsch, The Coca Cola Company şi Cărtureşti Timişoara, apoi povestim despre drumeţii în vestul ţării şi aflăm mai multe despre magie şi voluntariat. Învăţăm să dăm voce personajelor imaginaţiei noastre la atelierul de scriere creativă şi aflăm de ce e atât de important sportul în viaţa de zi cu zi.  În tot acest timp, Piaţa Făuritorilor prinde viaţă şi vă invită să admiraţi şi cumpăraţi obiecte făcute cu drag de meşterii noştri.

Pentru că avem nevoie şi de muzică bună, ne vom lăsa energizaţi de trupa The Case, apoi vom asculta povestea artei şi folclorului urban în Timişoara. Mai târziu tragem cu ochiul la cum se face micro-macrame şi o cană cu haz.
Şi ca să nu avem răgaz de plictis, în miez de noapte ne mai cântă şi Beck Corlan. După ce ne-am încălzit bine, ne aprindem şi mai tare la un spectacol cu foc.
Finalul ne ţine treji şi energici pentru că aflăm cum se organizează un atelier, ne jucăm de-a emoţii cu surpriză şi reciclăm creativ ceva ce am folosit toată noaptea.
Vă mai aşteptăm doar cu 15 lei şi ceva bunătăţi de pus pe masă care să ne alimenteze voioşia, că noaptea-i lungă şi plină de culoare.

 

afis nocturna

 

program nocturna

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.