Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Începe vara la Fundația Calea Victoriei

0

Vara ta urbană debutează la Fundația Calea Victoriei cu primele Școli de Vară ale sezonului. Câteva ore, seara, rupe-te de viața orașului și vino să ai parte de răsfățul estival pe care l-am pregătit pentru tine în sălile răcoroase din Popa Soare.

Îți poți explora pasiunile și-ți poți face noi prieteni la cursurile concentrate pe parcursul unei săptămâni,fie că e vorba despre arte plastice, scriere creativă, design sau actorie. Prieteni noi…

Iata câteva cursuri din a doua parte a lunii Iunie:

ISTORIA PARFUMUL: din Antichitate la extravaganțele contemporane, 22-24 Iunie – Fascinante și seducătoare, miresmele parfumurilor faimoase au în spate o istorie a lor. Vino să descoperi notele dominante ale unor esențe celebre, imagini și reclame de renume, dar și parfumierii care le-au inventat. Călătoria va fi înmiresmată de rețete și testere.

Școala de vară de BRANDING PERSONAL, 22-26 Iunie
La ce ești cel mai bun? Ce vrei să afle ceilalți despre tine? Un brand personal puternic și autentic te va ajuta să te diferențiezi și să te poziționezi ca un expert în domeniul tău. Învață, alături de lectorul nostru, cum să-ți evidențiezi punctele forte și calitățile unice pe care le deții.

Atelier de MOZAIC, 29 Iunie – 1 Iulie – Învață tehnica relaxantă a mozaicului, una dintre cele mai vechi și mai spectaculoase arte creative. La finalulacestui atelier vei pleca acasă cu trei obiecte create de tine, putând apoi să îți petreci timpul liber într-un mod plăcut, imaginân singur mici opere de artă.

Școala de vară de ACTORIE, 29 Iunie – 3 Iulie – Ai chef de joacă? „Școala” noastră de vară este menită să te facă să uiți că ești „om mare”, să uiți că ai responsabilități și să te ocupi de cunoașterea ta dincolo de rolurile sociale pe care ți le asumi zilnic.

Școala de vară de SCRIERE CREATIVĂ, 29 Iunie – 3 Iulie – Atelierul se bazeză pe interactivitate și pe stimularea creativității tuturor participanților. Îți vei canaliza fluxul creativ prin exerciții de scriere, momente ludice și feedback constructiv, depășind blocajele inevitabile în fața foii albe de hârtie.

Programul complet al Școlilor de Vară la www.victoriei.ro
Înscrieri la contact@victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.