Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FILMELE One World au ajuns la Timisoara

0

In al cincilea an de festival, One World Romania porneste din nou in calatorie prin tara cu o parte din documentarele prezentate in martie la Bucuresti.

In perioada 21 octombrie – 25 noiembrie 2012, 16 filme din selectia festivalului din 2012 ajung in 11 orase. Unele dintre ele au mai fost gazde ale One World Romania On Tour: Brasov, Timisoara, Cluj Napoca, Tirgu Mures, Miercurea Ciuc si Iasi, pe cand altele sunt o premiera: Resita, Galati, Sighetu Marmatiei, Sfantu Gheorghe si Chisinau.

Va asteptam si in toamna aceasta la o portie de „filme brici”, asa cum numai One World Romania stie sa pregateasca!

Brasov / 31.10 – 02.11 / Centrul Cultural Reduta
Timisoara / 31.10 – 02.11 / Facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale comunicarii
Galati / 01 – 03.11 / Muzeul de Arta Vizuala
Cluj Napoca / 02 – 04.11 / Cinema Victoria
Tirgu Mures / 07 – 11.11 / Palatul Culturii
Sighetu Marmatiei / 09 – 10.11 / Radio Sighet – Sala Radio Sighet
Resita / 13 – 15.11 / Colegiul National „Traian Lalescu” – Amfiteatru
Miercurea Ciuc / 14 – 15.11 / Muzeul Secuiesc al Ciucului, galerie, etaj 1
Sfantu Gheorghe / 16 – 18.11 / Sala ECOU
Iasi / 19 – 24.11 / Moldova Mall
Chisinau / 23 – 25.11 / Cinema Odeon

Program Timisoara: – Facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale comunicarii

/ Bd. Vasile Parvan, nr. 4

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.