Festivalul cepei roșii de Bărăști

0
Festivalul cepei roșii de Bărăști  va avea loc duminică 3 septembrie, de la ora 13.00, în curtea Căminului Cultural din satul Sânpetru, comuna Sântămăria Orlea.
Evenimentul va cuprinde concursuri de împletit funii de ceapă, de tăiat ceapă și ateliere de făcut figurine din ceapă. Vor mai fi degustări de produse cu ceapă și un târg de produse tradiționale ale producătorilor locali.
Evenimentul este organizat de Asociația Femeilor din Santamaria – Orlea și Primăria comunei Sântămăria – Orlea, în parteneriat cu Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică a județului Hunedoara, Geoparcul Internațional UNESCO Țara Hațegului, Adaconi, Școala Gimnazială Sîntămăria – Orlea, Agenția Națională a Zonei Montane și Destinația Ecoturistică Țara Hațegului – Retezat.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.