Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expozitie de arta traditionala chineza la Muzeul Banatului Timisoara

1

MUZEUL BANATULUI TIMIŞOARA găzduieşte o expoziţie fascinantă dedicată artei tradiţionale chineze. Evenimentul este prilejuit de Ziua Internaţională a Chinei care a avut loc în 1 octombrie, ocazie pe care reprezentanţii Ambasadei Republicii Populare Chineze au utilizat-o pentru a organiza diverse acţiuni cu caracter cultural, economic şi diplomatic împreună cu instituţiile române.
În Timişoara, pe lângă Forumul de Afaceri româno-chinez care va avea loc la Camera de Comerţ şi Industrie Timişoara şi întâlnirea dintre reprezentanţii Ambasadei Republicii Populare Chineze cu conducerea Consiliului Judeţean Timiş, se va organiza o interesantă expoziţie deschisă publicului care va conţine obiecte şi explicaţii despre tradiţiile populare ale Chinei.

Vernisajul va avea loc marţi, 19 octombrie, ora 12.00 în sala de şedinţe a Muzeului Banatului, unde publicul interesat va putea admira zeci de obiecte şi imagini extrem de interesante provenind dintr-o ţară cu o tradiţie foarte bogată.

În cadrul vernisajului vor lua cuvântul consilierul cultural al Ambasadei Republicii Populare Chineze, domnul Zhou Min, secretarul economic al Ambasadei Republicii Populare Chineze, domnul Zhou Xiqi, domnul Dobrică Ioan – secretar general al Asociaţiei de Prietenie România-China, prof. univ. dr. Lăzăreanu Aurel – preşedinte al Asociaţiei de Prietenie România-China, filiala Timiş şi conf. univ. dr. Anca Aurel – vicepreşedinte al Asociaţiei de Prietenie România-China. Din partea gazdelor va lua cuvântul vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, domnul Adam Crăciunescu şi managerul Muzeului Banatului, domnul Dan Leopold Ciobotaru.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.