Curs gratuit de conversaţie în limba franceză la Arad

1

Asociatia AMVEST te invită la un curs gratuit de conversaţie în limba franceză care te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti cunoştinţele, pronunţia şi vei avea ocazia de a participa la sedinţe interactive, care vor transforma cursul de conversaţie într-o adevărată plăcere.

Cursul de conversaţie are un program prestabilit, astfel în fiecare zi de marţi a săptămânii, începând cu ora 20.00 vor avea loc sesiunile de comunicare.

Acest curs se adresează tuturor celor care iubesc această limbă, discuţiile se vor purta atât în limba franceză cât şi in limba română. Se bazeaza pe comunicare diverse teme de interes pe care le putem aplica in viata de zi cu zi.

La cursuri vor participa si voluntarii europeni gazduiti de Asociatia Drept, în cadrul proiectului EVS CREW.  Voluntarii sunt găzduiți pentru o perioadă de 10 luni prin intermediul Programului Comisiei Europene – Tineret în Acțiune, Acțiunea 2, Serviciul European de Voluntariat. O componentă importantă a activității voluntarilor o reprezinta inițierea de acțiuni interculturale.

Ai astfel şansa de a cunoaşte tineri motivaţi, posibilitatea de a învăţa cultura şi limba unei ţări europene şi nu în ultimul rând, socializarea dincolo de monitorul unui calculator.

Ambre Hanae Castaner este trainerul cursului şi cei care doresc sa se inscrie o pot face folosind adresa de email: amvestarad@gmail.com sau la numarul de telefon 0730533014, mai multe detalii si pe siteul www.amvest.ro

Sesiunile de conversatie sunt initiate de Asociația DREPT si  Asociatia AMVEST, avand ca partener Ceainaria Ahmad Tea House din Arad.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    As dori foarte mult sa organizeze astfel de cursuri si in Cluj-Napoca,poate pe viitor
    va multumesc

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.