Cum îmi deschid o afacere în sectorul cultural? Antreprenorii răspund

0

De la o simplă idee la un business de succes. Sună de vis nu-i așa? Fairy tales….

Ei bine, fiecare antreprenor cândva a fost în situația în care ideea lui de afacere era doar un vis. Însă, ce a făcut diferența?

Foarte multe persoane își doresc un business, însă puține îl încep. Ți-am pregătit acest eveniment, în care antreprenorii îți vor spune ce ar fi vrut ei să știe la început de drum, pentru a te ajuta și inspira să-ți deschizi o afacere în sectorul cultural.

Sursa: aici.
𝗗𝗲 𝗰𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶 𝗹𝗮 𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁❓
Va fi o discuție în care antreprenori din industriile cultural-creative îți vor răspunde punctual la mai multe întrebări. Privește această întâlnire ca pe o sesiune de coaching, în care vom dezvolta și dezbate idei precum:
✔️ De la idee la implementare: Care sunt primii pași? Cum fac rost de finanțare? De ce trebuie să am un plan bine definit?
✔️ Scalarea pe înțelesul tuturor: Când trebuie să încep scalarea? La ce să fiu atent când doresc să-mi cresc business-ul? Cum decid că este momentul potrivit să-mi scalez afacerea?
✔️ Instabilitatea în lumea antreprenoriatului: Cum a afectat Covid-19 sectorul cultural?
𝗖𝗶𝗻𝗲 𝘃𝗼𝗿 𝗳𝗶 𝗶𝗻𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁̦𝗶𝗶❓
• 𝗙𝗹𝗼𝗿𝗶𝗻 𝗠𝗼𝗿𝗼𝘀̦𝗮𝗻𝘂
Florin a deschis un atelier de creație numit MOTH, în care lemnul recuperat se transformă în produse cu un design unic, mese de living sau măsuțe de cafea cu personalitate.
Florin este acum directorul executiv al Serviciului public pentru administrarea obiectivelor culturale Cluj-Napoca. Rolul de antreprenor îl combină cu succes nu doar cu activitatea din zona administrației publice, ci și cea al sectorului ONG, fiind cel care a fondat și coordonat, timp de 6 ani, asociația care a reprezentat Clujul în procesul de licitație pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.
• 𝗖𝗶𝗽𝗿𝗶𝗮𝗻 𝗕𝗲𝗹𝗱𝗲𝗮𝗻
Ciprian acceptă provocările din domeniul creativ de mai mult de 16 ani. În 2013, a pus bazele unui studio de animație și ilustrație. Alături de alți 20 de colegi, lucrează cu pasiune la Deveo Studio, în Cluj-Napoca. În 2017, au lansat primul lor IP, „Lumea lui Fram”, un proiect gândit pentru cei mici, pe care îl dezvoltă constant. De atunci, Deveo Studio a produs și publicat 10 cărți pentru copii, un board game și un scurtmetraj animat 3D.
• 𝗙𝗹𝗼𝗿𝗶𝗻 𝗣𝗼𝗽
Florin Pop face parte din zona de investiții financiare. Este investitor, business mentor și consultant de business, având un portofoliu de +200 startup-uri, proiecte de business și echipe pe care le-a consiliat și dezvoltat în carieră.
Fondator și partener a Primainvest Capital Management, Florin este investitor în proiecte precum: Telios Care, Bookr, Easy Sales etc. Nu în ultimul rând, Florin este membrul în board-ul Transylvania Angels Network și Advisor al ROSTA.
• 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗶 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶
Matei este un antreprenor cu experiență din Cluj Napoca. În 2007 a pășit în lumea antreprenoriatului, când a deschis primul său business care avea drept obiectiv de activitate vizualizarea de arhitectură și machete 3D. Astăzi, deține una dintre cele mai apreciate firme de arhitectură și urbanism din Cluj Napoca, având mai multe parteneriate cu business-uri mari din sectorul imobiliarelor.
În cadrul evenimentului, vei putea viziona și filmul de scurt metraj „Brațe și Crengi”, realizat în 12 zile de participanții la 𝗕𝗼𝗼𝘁𝗰𝗮𝗺𝗽𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗳𝗶𝗹𝗺 𝗱𝗶𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝘂𝗹 „𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝘆𝗹𝘃𝗮𝗻𝗶𝗮𝗻 𝗠𝗼𝘃𝗶𝗲𝗽𝗿𝗲𝘂𝗻𝗲𝗿𝘂𝘀”

⏰ Acesta se va desfășura Online (prin platforma Zoom), 𝗠𝗮𝗿𝘁̦𝗶, 𝟮𝟰 𝗠𝗮𝗶, 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟴:𝟬𝟬. Accesul la eveniment este gratuit. Completează formularul pentru a te înscrie, iar noi vom reveni cu linkul de Zoom pe adresa ta de e-mail.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.