Corul Filarmonicii George Enescu, în concert la Filarmonica din Berlin

0

Filarmonica “George Enescu” anunţă cu satisfacţie participarea corului instituţiei noastre în cadrul spectacolului extraordinar care va avea loc la Filarmonica din Berlin, în 23 decembrie 2022, cu opera în concert “Ajunul Crăciunului” de Nikolai Rimski-Korsakov, compusă pe baza nuvelei omonime de Nikolai Gogol.

Prezenţa ansamblului vocal pe scena sălii mari a Filarmonicii din Berlin vine în urma invitaţiei primite din partea lui Vladimir Jurowski, fost director artistic al Festivalului Internaţional George Enescu şi actual dirijor principal al Orchestrei Simfonice Radio Berlin, de la pupitrul căreia va conduce acest spectacol aparte. În preambul, Corul Filarmonicii George Enescu, pregătit de dirijorul său, Iosif Ion Prunner, va interpreta în foaier colinde româneşti şi ucrainene de Crăciun.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.