Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Caravana cu Jocuri: festival de joacă, carte și arte ajunge pentru prima dată la București

0

Cea mai așteptată vacanță din an a ajuns deja la jumătate, dar joaca, timpul liber și copiii sunt cei mai buni prieteni și merg mână în mână, așa că Happy Color România vă invită în curtea Palatului Lahovary (București, strada Batiștei nr.27) la Caravana cu Jocuri, unde timp de trei zile veți putea descoperi un festival al jocurilor și al distracției.

În perioada 30 iulie – 1 august 2021, Happy Color România vă așteaptă la un sejur de 3 zile, bogat în voie bună și cultură, în Caravana cu Jocuri – festival de joacă, carte și arte. Jocuri educative, de societate și de stimulare a memoriei și a creativității, menite să extindă limitele cunoașterii, ateliere de lectură și de meșterit diverse obiecte îi vor ghida pe cei mici și pe cei mari prin lumea fascinantă a unui alt mod de petrecere a timpului liber.

După ediții extrem de apreciate de cei mici și cei mari, deopotrivă, în această vară la Iași și Timișoara, Happy Color adaugă și Bucureștiul pe lista prietenilor care vor să descopere un alt mod de a petrecere timpul liber. De vineri până duminică, de la 10:00 la 22:00, organizatorii vă provoacă să vă lăsați în voia creativității și a imaginației, la un festival dedicat socializării, prieteniei și distracției. După un an în care distanțarea socială a fost normă, a venit momentul să ne bucurăm împreună de oportunitatea de a petrece timp de calitate alături de cei dragi, socializând și împărtășind bucurii și zâmbete.

Trei zile de distracție și relaxare în lumea fascinantă a jocurilor, lecturii și atelierelor arts&crafts deschisă de Happy Color și partenerii săi de joacă: ateliere de povești cu scriitoarele Mihaela Coșescu și Cristina Preda, atelier de împletit părul pentru mămici și prințese cu Albina și Crina Dobrica, atelier de pictat pisici pe tricouri cu Atelierul de Croit Imagini, pictură pe numere cu Acuarello.

De la Tărâmul Jocurilor la Tărâmul Cărților nu e decât un pas, așa că haideți să descoperiți ce are Caravana cu Jocuri – festival de joacă, carte și arte de oferit! Printre oaspeții literari ai Caravanei sunt edituri precum Corint, Didactica Publishing House, Nomina, Dorința, Frontiera, Usborne.

Accesul la festival este liber, nefiind necesară înregistrarea prealabilă. Unele ateliere însă vor avea taxă de participare. Mai multe informații despre program puteți găsi pe pagina evenimentului.

Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color împreună cu partenerii săi și are ca scop promovarea educației prin joacă și facilitarea accesului la cât mai multe activități culturale, interesante pentru toate vârstele. Caravana cu Jocuri merge acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, lectura și artele, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar și stimulant, de petrecere a timpului liber.

Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentaţi și voluntari – tineri talentaţi, pasionaţi de jocurile educative şi de societate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.